29 / 04 / 2024

polat holding mecidiyeköy

polat holding mecidiyeköy

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Polat Holding'ten Macaristan’a konut projesi!

Polat Holding, Macirastan'da yeni yatırıma hazırlanıyor. 300 milyon euroluk konut yatırımı hayata geçirecek. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Adnan Polat, proje ile ilgili bilgi verdi.

Polat Holding'ten İstanbul'un 5 ilçesine A+ projeler!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükköşdere Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'la gelecek yatırımlarını konuştu, işte o röportaj...

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Polat Holding, 2016 yılında Piyalepaşa'da yüzde 50 satış hedefliyor!

Polat Holding, Piyalepaşa'da yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde satışları hızlandırdı. Şirket 950 konutluk Piyalepaşa projesinin yüzde 50'sini 2016 yılı içinde satmayı planlıyor.

Polat Holding'ten yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatırım!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatıracağız. İş artık para kazanmaktan çıktı, biraz ‘ideal’ ve ‘kalbi’ kısmı ağır basan bir iş oldu” diyor.

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası'nın arsası ihalesiz satılmak istenmiş!

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Tekel Likör Fabrikası'nın arsası, TEKEL Genel Müdürlüğü tarafından ihalesiz, 150 milyar liraya MNG Holding'in patronuna satılmak istenmişse de Başbakan Yıldırım Akbulut satışa engel olmuş.

polat holding mecidiyeköy Haberi

polat holding mecidiyeköy

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de. Eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun hemen karşısı. İbrahim Polat'ın oğlu Adnan Polat ise, hem Galatasaraylıların hem de iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. 1976'dan bu yana İbrahim Polat Holding'de çalıştı. Uzun yıllar holdingin sanayi grubu başkanlığını yaptı. 1992-1996 arasında dört yıl süreyle Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 2008 yılında da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı oldu. Başkanlık sonrasında ise ağırlıklı olarak enerji sektöründe yatırımlara odaklandı. Adnan Polat, geçen yıl İbrahim Polat Holding ve bağlı şirketlerdeki görevlerinden ayrılarak eşi ve çocukları ile Polat Holding'i kurdu. Şirket merkezi yine ibrahim Polat Holding ile aynı...