06 / 05 / 2024

Polat İnşaat doğu avrupa yatırımları

Polat İnşaat doğu avrupa yatırımları

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Polat İnşaat doğu avrupa yatırımları Haberi

Polat İnşaat doğu avrupa yatırımları

Polat İnşaat, önümüzdeki dönemde Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyümeyi hedefliyor. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Türkiye'de geliştirdiği projelerle ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla öne çıkan, 20 binin üzerinde aileyi konut sahibi yapan Polat İnşaat, yönünü yurtdışına çevirdi.

Duna Pearl ile başlangıç yaptı

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurtdışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'daki şirketi PD Real Estate Development ile Budapeşte'de hayata geçiriyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'de hayata geçirdikleri projelerden elde ettikleri bilgi ve tecrübeyi yurtdışındaki projelere taşıdıklarını söylüyor. Türkiye'deki yatırımlarına da hız kesmeden devam ettiklerini belirten Adnan Polat, Macaristan'da biri Duna Pearl olmak üzere iki proje geliştirdiklerini ifade ediyor.

Diğer ülkelere açılacaklar

Önümüzdeki dönemde ise Makedonya, Sırbistan ve Karadağ'da projeler geliştirip Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyüme planları yaptıklarını vurguluyor. Adnan...