04 / 05 / 2024

polat ofis son durum

polat ofis son durum

Polat Ofis projesinde ofis alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiyor, dükkan alanları ise 880 metrekare olarak tasarlandı. İşte Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44...

Kağıthane Polat Ofis iletişim!

Sadabad Parkı manzarasına sahip Polat Ofis projesinde yer alan dükkanların fiyatları 6 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. Kağıthane Polat Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dia Lity Topkapı'da son 3 ofis! Teslimler Mart 2024'te! 

Dia Lity Topkapı projesinde satışta olan son 3 ofis kaldı. Peki Dia Lity Topkapı projesindeki ofislerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Kripto mağdurları şimdi ne yapacak?

Kripto paralarla ilgili bilgiler paylaşan Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat ile son kripto vurgununu anlattı. Polat, kripto borsalarında devlet garantisi olmadığını ve riskin çok yüksek olduğunu belirtti.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni binası açıldı!

Kağıthane Polat Ofis'te olan Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı. Törende, Türkiye ile Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin önemli seviyeye ulaşıldığı söylendi.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından Kâğıthane’de hayata geçirilen Polat Ofis satışa çıktı. Mecidiyeköy’e 7 km mesafede bulunan Polat Ofis'te tek katlı ofisler 421 m²

Polat Ofis telefon numarası!

Polat Ofis projesinde ofis alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiyor, dükkan alanları ise 880 metrekare olarak tasarlandı. İşte Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44...

polat ofis son durum Haberi

polat ofis son durum

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje Kağıthane'de konumlandırılıyor.


Polat Ofis projesi 25 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 24 bağımsız birimden meydana gelen projede 20 ofis ve 4 dükkan bulunuyor.


Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bu numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 


Ofis büyüklüklerinin 420 metrekare ile 720 metrekare arasında değiştiği Kağıthane Polat Ofis projesinde dükkan alanları 880 metrekare olarak belirlendi. 


Polat Ofis projesi TEM bağlantısına 1,5 kilometre, Levent’e 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Polat Ofis telefon numarası

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Esra Nur...