15 / 05 / 2024

Polateli-Şahinbey OSB nerede

Polateli-Şahinbey OSB nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Kilis'te 12 milyon 993 bin metrekarelik arsa tapusu OSB’ye tescil edildi!

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Gaziantep Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'ye onay çıktı!

GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB projesine bakanlık onayının çıktığını, Gaziantep 5. OSB’de de 85’i proje aşamasında 129 yeni yatırımın olduğunu söyledi.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Kilis-Polateli OSB'de son durum ne?

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Polateli-Şahinbey OSB yoluna kavuşuyor!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ile Şahinbey arasında yapılan 8 kilometrelik yolun bitme aşamasına geldiğini söyledi. Vali Tapsız, Gaziantep-Kilis arasındaki Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgeye ekonomik canlılık getireceğini söyledi...

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları nerede?

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Gaziantep'e ağlı Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları'nda konut ve dükkanların satışları ihale usulüyle yapılıyor...

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi hayata geçiriliyor!

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi yaşama geçiriliyor, Gaziantep ile Kilis sınırları içerisine yapılması planlanan Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) girişimcilere 35 milyon metrekare alanda yatırım yapma imkanı sunulacak.

Polateli-Şahinbey OSB nerede Haberi

Polateli-Şahinbey OSB nerede

Gaziantep'te konut projeleriyle adını duyuran Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ve Kilis arasında bulunan kuruluş çalışmaları süren Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi'nde 250 bin kişilik konut inşa edecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Yeni kurulacak sanayi bölgesinin ulaşım ve konut sorununu bu proje karşılayacak" dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret edip Başkan İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşme gerçekleştiren Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey ilçesinde yapılan projelerle ilgili fikir aldı. Tahmazoğlu, "Gaziantep hepimizin. Hepimiz bir tarafından tutarak daha iyi ve daha güzel hizmetler nasıl sunabiliriz. Bunun çalışması ve gayreti içerisindeyiz. Bizler icra makamındayız. Sizler de halkın doğru haber alma hakkını sağlayan kuruluşlarsınız" açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te her geçen gün sanayi ve ekonominin geliştiğini söylyen Tahmazoğlu, "12...