29 / 04 / 2024

Polimeks İnşaat türkmenistan marina inşası

Polimeks İnşaat türkmenistan marina inşası

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü’nü hayata geçirdi. Yelken Yat Kulübü, yaklaşık 90 milyon dolar değerindeki yatırım ile gerçekleşti...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Türk inşaat şirketleri Türkmenistan'da önemli işlere imza attı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birçok Türk şirketinin Türkmenistan'da önemli işler yaptığının altını çizdi...

Masar İnşaat Türkiye pazarına giriyor!

Suriye, Mısır ve Suudi Arabistan'da çok sayıda proje hayata geçiren Masar İnşaat Türkiye pazarında büyüyecek. Firma, 425 milyon liralık iki konut ve 2 turizm projesine başlayacak.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Polimeks İnşaat türkmenistan marina inşası Haberi

Polimeks İnşaat türkmenistan marina inşası

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nin ilk marinası Yelken Yat Kulübü’nü hayata geçirdi. Hazar Denizi kıyısında yaklaşık 1 kilometrelik sahiliyle benzersiz bir konumda yer alan Yelken Yat Kulübü, yaklaşık 90 milyon dolar değerindeki yatırım ile gerçekleşti.

Türkmenbaşı Uluslararası Havaalanı’na 25 km mesafede bulunan, toplam 360.000 m2’lik geniş bir alan üzerinde kurulu tesiste, 200 m2’den başlayan büyüklüklerde 44 villa bulunuyor. Ortalama olarak bir kişiye 1000 m2 alan düşen Yelken Yat Kulübü; 13 binada bulunan toplam 66 apart oda; 15 m2 açık alan, özel telefon hattı ve yangın koruma sistemleriyle konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Lüks konaklama imkanları ve zengin yaşam alanlarıyla dinlence, eğlence ve sporu bir araya getiren Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan’ın turizm merkezi Awaza’da bölgenin en...