27 / 07 / 2024

polimeks ve tav havalimanı ihaleleri

polimeks ve tav havalimanı ihaleleri

hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "4 milyar dolarlık Mexico City'yi bizimkiler alır mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Kızıl tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

TAV'dan yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti!

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

TAV, Yanbu Havalimanı'nı geliştirip ve işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'ın Yanbu şehrinde bulunan havalimanının geliştirilmesi ve işletmesi için anlaştı

Polimeks ile TAV, Mexico City Havalimanı için karşı karşıya gelir mi?

hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "4 milyar dolarlık Mexico City'yi bizimkiler alır mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

polimeks ve tav havalimanı ihaleleri Haberi

polimeks ve tav havalimanı ihaleleri

POLİMEKS'in 3 yılda tamamladığı 2 milyar 253 milyon dolara mal olan Aşkabat Uluslararası Havalimanı'nı Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedow öncülüğünde geziyoruz.


Berdimuhamedow’un durakladığı noktalarda Türkiye’den törene katılan ekiple sohbet ediyoruz.


O duraklamalardan birinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Yardımcısı Serkan Kaptan, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Ahmet Çalık sohbete daldı.


Çalık, Şener’e sordu:


- Küba (Havana Havalimanı) ihalesi ne durumda?


Şener yanıtladı:


- Aslında ihale tamam. Ancak, sözleşmenin imzaya hazırlık süreci biraz zaman alacak.


Çalık, Şener’in elini sıkıp, Tabanca’yı işaret etti:


- Çok sevindim, hayırlısı olsun. Havana Havalimanı’nı sizin almanızın ardından Mexico City Havalimanı ihalesini de Polimeks kazanırsa...