23 / 05 / 2024

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iletişim

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iletişim

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Myasya İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Myasya İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgür Gencer tarafından kuruldu.

Nufa İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nufa İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile İzettin Demir, Musa Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Ritimli Emlak İnşaat Malzemeleri Kimya Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritimli Emlak İnşaat Malzemeleri Kimya Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 615 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yoldaş tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Mfn Group İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mfn Group İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de M. Abdullah Eri ve Ömer Faruk Eri ortaklığında kuruldu.

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Tolun tarafından kuruldu.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iletişim Haberi

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iletişim

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
A -PETROL ve KİMYA 1- Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak. 2 -Akaryakıt istasyonları kurmak. 3-Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. 4-Petrol açma, çıkarma ve nakletme petrol hazırlama ve benzeri faaliyetlerde kullanılan araç, gereç ve yedek parçalarının ticaretini yapmak. 5-Petrol ve petrol ürünleri ile ilgili benzin istasyonları kurmak, kurdurmak,...