28 / 04 / 2024

Poliol Kimya adresi

Poliol Kimya adresi

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Yakacık Manzara Adalar adresi!

5 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adresi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul adresi!

Daire alanlarının 36 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul adresi kapsamında Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.

GSN Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GSN Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülseren Atamtürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Tuzla, Profesör Doktor Necmettin Erbakan Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

VKB Grup İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ürünleri Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

VKB Grup İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ürünleri Ticareti Limited Şirketi, Mesut Karakaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Atılay Sokak'ta kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Altı İnşaat Elektrik Metal Kimya ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altı İnşaat Elektrik Metal Kimya ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Tuzla'da kuruldu.

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alinda Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Habip Sağlık tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Akkaya Bilgisayar Reklam Organizasyon İnşaat Gıda Temizlik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Bilgisayar Reklam Organizasyon İnşaat Gıda Temizlik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çakır tarafından 20 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Gezen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Poliol Kimya adresi Haberi

Poliol Kimya adresi

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.


Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) STRATEJİK TEKNOLOJİ VE SÜREÇ YÖNETİMİ a-) Şirket, süreç analizi ve süreç iyileştirme, Performans ve işlev analizi, Fikri haklar yönetimi,Teknoloji yol haritası geliştirme, Proje geliştirme ve yönetimi  yapabilir. b-) Şirket , İleri Mühendislik ile Tasarım, İstatistiksel süreç yönetimi, Bilgisayar destekli tasarım, üretim ve mühendislik, Modelleme ve simülasyon, Prototipleme,Deneysel geliştirme, Hata türleri ve etkileri analizi (FMEA) Pazar analizi ve yeni pazarlara giriş stratejileri,Finansal kaynaklara erişim, Ürün konumlandırma, Markalaşma, Değer önerisi yönetimi işlerini yapabilir. c-) Şirket,AB Projeleri  danışmanlığı, yazımı ve yönetimi, Kalkınma Ajansları  projeleri danışmanlığı, yazılımı ve...