30 / 04 / 2024

Polisan Boya A.Ş

Polisan Boya A.Ş

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

POLHO Pendik arazisinin değeri belli oldu! 

Polisan Holding A.Ş., Pendik arazisine ilişkin 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki POLHO Pendik arazisinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Polisan Boya A.Ş Haberi

Polisan Boya A.Ş

“Polisan Yalıtım Sistemleri” markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, 8 yılda yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırarak 450 milyon TL enerji tasarrufu sağladı.


Polisan Boya A.Ş’nin üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Levhaları ve paket sistemleri zaman içerisinde teknik değerlerini kaybetmeden kalıcı performans sağlıyor. 


İlk çıktığı günden itibaren sahada kendini kanıtlayan, standartlara uygun yüksek kalite performanslı komponentler kullanılan Polisan Exelans ürünü için pazarın ihtiyaç ve gelişimine paralel olarak sistemin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 2016 yılında ürün gamına ilave ettiği Exelans Enerji Turbo Isı Yalıtım Paketi yüksek değerli ısı yalıtım katsayısı ile %10’a yakın ilave enerji tasarrufu sağlayarak tüketici memnuniyetini ön...