05 / 05 / 2024

Polywets Polyester Sanayi kimin

Polywets Polyester Sanayi kimin

Polywets Polyester Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfi Erdem ve Zübeyde Biçer ortaklığında kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

Honeywell, son jenerasyon Honeywell Oleflex™ teknolojisi ile, SASA Polyester Sanayi A.Ş.’nin, dünyanın en büyük Propan Dehidrojenasyon (PDH) ünitesini Türkiye’de inşa etmesine yardımcı olacağını açıkladı. Tesis bir senede 1 milyon ton propilen üretmeyi amaçlıyor.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Tonaj Metal İnşaat Polyester Ve Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonaj Metal İnşaat Polyester Ve Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Çiler tarafından kuruldu.

SPK’dan borsayı hareketlendirecek karar

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), SASA Polyester Sanayi AŞ’nin paya dönüştürülebilir tahvil itfası dahilinde 15,8 milyon Türk Lirası nominal değerli tahsisli sermaye artırımı başvurusunu onayladı. Tahvillerde dönüştürme fiyatı, 1 lot için 1,78 euro olarak belirlendi.

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Güngör tarafından kuruldu. 

Polywets Polyester Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polywets Polyester Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfi Erdem ve Zübeyde Biçer ortaklığında kuruldu.

Sasa Polyester, Adana'dan 101 milyon TL'ye arsa aldı!

Sasa Polyester Sanayi, dana merkez iş yerindeki mevcut arsalarına bitişik konumdaki 303 bin 943 metrekare büyüklüğündeki arsayı 101 milyon TL bedelle satın aldı.

Sasa, Temsa'dan 13.8 milyon TL'ye arsa alacak!

Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Temsa'dan arsa satın alacak. 42 bin 139 metrekarelik arsanın satış bedeli 13 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Polimasan Polyester İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polimasan Polyester İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Ülgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Sasa Polyester'in satışından vazgeçildi!

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre SASA Polyester Sanayi A.Ş. paylarının Indorama Netherlands BV'ye satış işleminden vazgeçildi.

Sasa Polyester'in yüzde 51 hissesinin devralınması için başvuruda bulunuldu!

Hacı Ömer Sabancı Holding'in Sasa Polyester Sanayi AŞ'deki yüzde 51 hissesinin Indorama Netherlands BV tarafından devralınması için başvuruda bulunuldu. Devri başvurusu, Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlandı.

Polywets Polyester Sanayi kimin Haberi

Polywets Polyester Sanayi kimin

Polywets Polyester Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfi Erdem ve Zübeyde Biçer ortaklığında kuruldu.


Polywets Polyester Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

İZOLASYON İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Elyaf malzemeleri ve kompozit malzemelerin alım satımı. ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. TEMİZLİK MALZEMELERİ -Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan,...