05 / 05 / 2024

Pop-Up Store kanyonda açıldı

Pop-Up Store kanyonda açıldı

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com'un Pop-Up Store'u Kanyon'da açıldı. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz" dedi

En popüler akıllı telefon şirketleri belli oldu!

130 milyon kullanıcısı olan Google Play Store'un en büyük alternatiflerinden biri olan Uptodown, dünya çapında en popüler akıllı telefon şirketlerini bildirdi.

Marmara fayı ‘Pop Up’ ile takip edilecek!

İstanbul’da 7’nin üzerinde deprem beklenirken, Marmara Denizi’nin altından geçen faylar Japonya’dan getirilen “Pop Up” sistemiyle izleniyor.

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

AVM’lerde geçici mağaza dönemi!

Alışveriş merkezi yatırımcısı ve perakendeci yeni yöntemler geliştirmeye hazırlanıyor. Perakendeci, AVM’lerde önce üç ay pop up’larda (geçici mağazacılık) deneme yapıyor sonra mağazayı büyütüyor.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Up Life Kadıköy fiyatları!

Up Life Kadıköy fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiyor. Up Life Kadıköy projesinde teslimler 2019'un sonunda yapılıyor...

Room7, etkinlik ve toplantıların en stil adresi oldu!

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store kapatıldı!

Aralık 2012'deki açılışı olay olan ve Nisan 2014'te saldırıya uğrayarak yakılan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki GS Store, zarar ettiği için kapatıldı.

Sivasspor Store açıldı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Sivasspor Store, düzenlenen törenle açıldı.

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu!

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu Avrupa ve Amerika'da çok yaygın olan pop up shop (geçici mağaza) konsepti Türkiye'yi de sardı.

Start-up modeli devletler ve yüzen şehirler geliyor!

Patri Friedman’ın fikirleri çılgınca, fakat Forbes dergisi tarafından “tanınması gereken isimler” arasında yer alıyor. Friedman eski bir Google mühendisi. Ve Nobel ödülü sahibi ekonomist Milton Friedman’ın torunu. Friedman’ın hedefi, “start-up ülkeler” kurmak.

Pop-Up Store Kanyon'da!

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com'un Pop-Up Store'u Kanyon'da açıldı. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz" dedi

Start Up firmalar sanal ofis sistemiyle daha hızlı büyüyor!

İşini yeni kuran Start Up’lar için en büyük maliyet kalemi ofisler oluyor. Ancak bu sorun da hazır ofis sistemlerinde dünya lideri Regus’un ‘Sanal Ofis’ sistemi ile kolayca çözülebiliyor.

Pop-Up Store kanyonda açıldı Haberi

Pop-Up Store kanyonda açıldı

Türkiye'nin önde gelen ev dekorasyon sitesi perabulvari.com, Pop-Up kültürünü dekorasyon alanında yeni bir boyuta taşıdı. Kaliteli ve zevkli ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ile sunan perabulvari.com'un PopUp Store'u Kanyon'da açıldı. Tekstilden dekorasyona, mutfaktan bahçe ürünlerine kadar dekorasyona yön veren dünyaca ünlü markaları ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla Eylül ayına kadar Kanyon'daki Pop-Up Store'da dekorasyon tutkunlarını bekliyor. Pop-Up Store'u Pera Bulvarı'nın kurucusu Emre Kızıl, "Online alışverişte iddiamızı ve büyümemizi sürdürürken yenilikler ile öne çıkıyoruz"...