30 / 04 / 2024

Porland kıdem ödülleri ne zaman

Porland kıdem ödülleri ne zaman

Porland’da 20., 15., 10. ve 5. yıllarını tamamlayan 129 kişi, Bilecik Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle plaket ve hediye çeki ile ödüllendirildi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergiler! Yeni düzenlemeler yolda!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenlemeler geliyor. Çalışma hayatını sil baştan değiştireceği düzenlemeler Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergileri kapsıyor.

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Milyonlarca kişi bekliyordu! Yeni emeklilik sistemi geliyor: Yaş düşecek, kıdem tazminatı garanti olacak! Son dakika! 

Türkiye'de bir süredir gündemde olan ikinci emeklilik Orta Vadeli Program'da da yer aldı. İkinci basamak emeklilik ile çalışanlar çifte maaş alabilecek ve kıdem tazminatı garanti olacak. İşte ayrıntılar...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

2023 Kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu yıl Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavan ücreti açıklandı. Peki, 2023 Kıdem tazminatı tavanı ne kadar? İşte detaylar...

Emekli olup da çalışan EYT’liler kıdem tazminatı alabilecek mi? Kıdem tazminatını kimler alabilir, kimler alamaz?

EYT düzenlemesi kapsamında emekliliğe hak kazanıp da çalışmak zorunda olan milyonlarca insan var. Bu düzenlemeden yararlanarak emekli olan ancak kıdem tazminatlarını almadan çalışmaya devam edenler ise kıdem tazminatları haklarının ne olacağını merak ediyor.

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

EYT yasasında çok konuşulacak gelişme! Kıdem tazminatı detayı dikkat çekti!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT’nin iş dünyası üzerindeki yükünü hafifletmek için Hazine destekli KGF paketinde bu kapsamdaki kıdem tazminatı kefalet hacmini 25 milyar liradan 50 milyar TL’ye çıkardıklarını açıkladı.

Hangi EYT’li, ne kadar tazminat alacak? Kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar oldu?

EYT’le ilgili düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişi emeklilik dilekçesi vermeye başladı. Sürecin resmen başlaması ile kıdem tazminatı ve emekli aylığı hesaplamaları yapan EYT’liler için detaylar da birer birer netleşti.

EYT’liler kıdem tazminatı alabilir mi? EYT’lilerin tazminatını kim öder?

EYT düzenlemesi 28 Şubat tarihinde görüşüldü ve Meclis'ten geçme kararı alındı. Bu düzenlemenin kabul edilmesinden sonra EYT'de kıdem tazminatı gündeme geldi. İşte detaylar!

Depremzede işçiler için kıdem tazminatı düzenlemesi! İşçiler bu parayı hemen alabilecek!

​​​​​​​Depremin meydana geldiği işçilere ilişkin kıdem tazminatı düzenlemesi gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret eden DİSK heyeti, depremin etkilediği 11 kentte istifa eden, ayrılmak isteyen, ailesinde kayıplar olan işçilere istemeleri durumunda bu tazminatın öden

Uzmanlardan EYT’lilere son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayanlar tek kuruş kıdem tazminatı alamayacak!EYT’liler dikkat!

EYT’liler ilk emekli maaşlarını almak için gün sayarken uzmanlardan ve SGK’dan kıdem tazminatına ilişkin önemli bir kod uyarısı geldi. Bu kod dışında işten çıkarma yapılırsa kıdem tazminatı alınamayacak. İşte detaylar...

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Porland kıdem ödülleri ne zaman Haberi

Porland kıdem ödülleri ne zaman

Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu ve üst düzey yönetimin katılımı ile 19 Eylül Cuma akşamı gerçekleşen ödül gecesinde, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl ilk kez 15. ve 5. yılını tamamlayan çalışanlarda plaket ve hediye çeki ile onure edildi.


Gecede bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu; ‘’Porland’ın 2014’teki yükselen grafiğinin özellikle yurt içinde artan mağaza sayısı ve ihracat ataklarının özverili ve alanında uzman insan kaynağı ile gerçekleştiğini, teknolojinin doğru kullanımı ve yardımı ile sürdürülebilirliğin sağlanacağına’’ vurgu yaptı. 


Gecenin sonunda tüm Porland çalışanları Grup Grupetto’nun muhteşem konseri ile doyasıya...