02 / 05 / 2024

Porland mağazalarında yüzde 75 indirim

Porland mağazalarında yüzde 75 indirim

Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Migros'ta çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim! Ariel, Alo ve Peros'da dip fiyatlar!1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim başladı. İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Memur zammında yüzde 30 sürprizi! Peş peşe hesaplandı! Memur 1 Ocak 2023 zammı yüzde kaç olacak? 

Milyonlarca memur merakla Ocak zammının yüzde kaç olacağını araştırıyor. Memur Ocak zamlı maaşı peş peşe hesaplanıyor. Memur zammında yüzde 30 sürprizi! Peş peşe hesaplandı! Memur 1 Ocak 2023 zammı yüzde kaç olacak?

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.

Altında yüzde 50 indirim! Almayan kaybeder

2022 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok sektörde büyük indirimler var. Bu sektörlerden biri de altın ve pırlanta sektörü. Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler gerçekleştirildi.

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı! Kasım'da 13 bin 169 şirket kuruldu!

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı. İşte kurulan ve kapanan şirketlerle ilgili tüm detaylar...

Erkek altın yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim! Altınbaş erkek yüzük modelleri ve 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Peki altın erkek yüzük fiyatları ne kadar? Altın erkek yüzük fiyatları kaç TL? İşte Altınbaş altın erkek yüzük fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 indirim! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 oranında bir indirim yaptı. Peki yeni fiyatlar ne oldu? İşte tüm detaylar...

Madame Coco'da çeyizlik yemek takımlarında yüzde 50 indirim! Madame Coco 13 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev tekstil ve dekorasyon markası Madame Coco çeyizlik yemek takımlarında yüzde 50 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Karaca Erken Kış Fırsatları'nda yüzde 50 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Karaca fiyat listesi

Şık ve kullanışlı mutfakların vazgeçilmez adresi Karaca Erken Kış Fırsatları’nda yüzde 55’e varan indirimler sunuyor. Kahvaltı servis takımından tencere setine, doğrayıcıdan tost makinesi hatta nevresim setine kadar birçok ürün kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim! Altınçizgi fırsat listesini açıkladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

8 ayar hediyelik altın bilezik fiyatları en çok araştırılan bilezik fiyatları arasında yer alıyor. Altınçizgi 8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim başlattı. İşte Altınçizgi 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Porland mağazalarında yüzde 75 indirim Haberi

Porland mağazalarında yüzde 75 indirim


Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuyor.Porland, müşterilerinin uzun zamandır beklediği bu indirim ile hediye alışverişlerinde sınırsız ürün seçeneğini, avantajlı fiyatlarla sunuyor. 


Yeni yılın heyecanını, her zevke uygun koleksiyonları ile sofralarınıza taşıyan Porland, hediyelik ürünleriyle de sevdiklerinize en şık hediye alternatifi olacak. Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri Porland mağazalarında bekliyor: Ankara Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme, İzmir Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı,...