23 / 07 / 2024

Porsuk Çayı brüksel

Porsuk Çayı brüksel

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi' nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri, Avrupa Birliği'nin (AB) başkenti Brüksel'e ilham kaynağı oldu. Eskişehir'in Porsuk Çayı Düzenlemesi Brüksel'in Anderlecht Kanalında uygulanacak...

Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan'a kaçak yapı cezası! 

Çiçeği burnunda teknik direktör Arda Turan'ın büyüdüğü Bayrampaşa'daki baba evinde kaçak yapılaşmaya gidildiğinin ortaya çıkmasının ardından anne Yüksel Turan'a dava açılmıştı. 5 yıl hapsi istenen Yüksel Turan'ın 10 ay hapse mahkum edilmesine karar verildi.

Türkiye’de asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak araba alabiliyor: Almanya'da bu rakam 15,4 ay!

Otomobil sahibi olmak isteyen tüketiciler, fiyatların çok yüksek olduğunu sık sık dile getirirken; otomobil almak için yapılan Almanya ve Türkiye kıyaslaması gündem oldu. Türkiye’de bir asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak otomobil alırken, Almanya'da bu rakam 15,4 ay oldu.

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Brüksel'de kira artışları sınırlandırıldı!

Brüksel'de düşük enerji verimliliğine sahip evlerin kiraları bir yıl boyunca artırılamayacak.

Enerji krizi kapıda! Dünyada konuşulan tek konu enerji krizi

Brüksel'de yapılan Avrupa Parlamentosu Sanayi, Araştırma ve Enerji Komitesi'nde Avrupa bölgesindeki enerji krizi ve buna karşı yapılabilecekler aynı zamanda kışa hazırlık çalışmaları görüşüldü. İşte detaylar…

Doğal gazda korkutan alarm verildi! Bu kış doğal gazsız kalınabilir

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Brüksel'de "Güvenli Kış İçin Gaz Tasarrufu" isimli oluşturulan paket detayları için basın toplantısı düzenledi.

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Yks İnşaat Otomotiv Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yüksel Ayaz tarafından kuruldu.

Porsuk Çayı brüksel Haberi

Porsuk Çayı brüksel


ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri, Avrupa Birliği'nin (AB) başkenti Brüksel'e ilham kaynağı oldu. Eskişehir'in Porsuk Çayı Düzenlemesi Brüksel'in Anderlecht Kanalında uygulanacak. Proje, Brüksel Belediye Meclisi'nde onaylanarak kabul edildi. 


Türkiye'de olduğu kadar başka ülkelere de esin kaynağı olan Eskişehir'in kentsel dönüşüm projelerinden olan Eskişehir Porsuk Çayı Düzenlemesi Avrupa Biıiiği'nin başkenti Brüksel'de uygulanacak. 

Söz konusu projeyi incelemek için Brüksel'den Eskişehir'e bir heyet geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri proje hakkında konuk heyete kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Brüksel'den gelen hayat projenin uygulandığı Porsuk Çayı'nı ve civarım gezdi. Brakselli heyet, Porsuk Çayı düzenlemesine hayran kaldı. Eskişehir'in Porsuk Çayı projesini inceleyen Türk siyasetçi Mustafa Ulusoy ile Anderlecht Belediyesi Bilinci Başkan Yardımcısı Gaetan Van Goidsenhoven'in Brüksel'in Anderlecht Kanalı'nda uygulanacak olan projeyi Brüksel Belediye Meclisi'ne götürdü....