28 / 04 / 2024

Porta Vadi teslimleri ne zaman

Porta Vadi teslimleri ne zaman

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi

Kağıthane Porta Vadi Gurme CarrefourSA açıldı!

Porta Vadi Gurme CarrefourSA, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı'nın katılımıyla açıldı.

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Porta Vadi'nin yüzde 80'i satıldı!

Tümyapı imzası ile Kağıthane Cendere Caddesi’nde inşa edilen Porta Vadi projesinin yüzde 80'i satıldı. Projede teslimler 2019 Mayıs'ta yapılacak..

Tüm Yapı Porta Vadi konut fiyatları 2018!

"Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎" sloganıyla basına tanıtılan Porta Vadi projesinde teslimler Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Porta Vadi : Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎!

165 milyon TL yatırım değerine sahip Porta Vadi, Tüm Yapı imzasıyla yükseliyor. Aralık 2018 tarihinde teslim edilecek olan Porta Vadi projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. 

Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı!

Porta Vadi projesinde “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı sunuluyor. Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı kapsamında projede daireler 900 bin TL ila 3 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018!

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018 kapsamında projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018!

Toplam 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağazadan meydana gelen  Cendere Porta Vadi projesi Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  İşte Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018...

Porta Vadi teslimleri ne zaman Haberi

Porta Vadi teslimleri ne zaman

Porta Vadi projesi 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağaza olarak planlandı. Tüm Yapı tarafından hayata geçirilen Porta Vadi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerine yer veriliyor. 

Kağıthane Cendere bölgesinde hayata geçirilen Porta Vadi Cendere projesinde mağazaların tahmini kira getirisi 45 dolar, ofislerin tahmini kira getirisi ise metrekare birimde 22 dolar olarak öngörülüyor. Projede vade farksız 36 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 

Porta Vadi güncel fiyat listesi 1+1'lerde 904 bin TL'den, 2+1'lerde 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Sıfır faiz ve sıfır peşinat avantajı sunulan Porta Vadi Kağıthane projesindeki ofisler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken mağazaların fiyatları 712 bin dolardan başlıyor.    

Porta Vadi teslimleri ne zaman?
 Porta Vadi projesinde teslimlerin...