05 / 05 / 2024

Posıtıve Gayrimenkul

Posıtıve Gayrimenkul

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İhsan Levent Baloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Gül Baloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Mutlu Doğru tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Posıtıve Gayrimenkul Haberi

Posıtıve Gayrimenkul

Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İhsan Levent Baloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Gül Baloğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta  Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Posıtıve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar, depo, bina, dükkân, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayii bölgeleri, ev,apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir kiraya verilmesi, kiralanma, pazarlama, değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen...