20 / 05 / 2024

Post Ranch Inn

Post Ranch Inn

Palacio Belmonte, Lizbon’un en eski sarayı.1449’da inşa edilmiş. 1755’teki şehri yerle bir eden ve 90 bin kişinin hayatına mal olan Lizbon Depremi’nden dahi sağ çıkmış. Beş asır boyunca da Belmonte ailesinde kalmış

BİM’de ekim indirimleri başladı! Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düştü!

BİM’de yarından itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düşecek. İşte 6 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

BİM'de duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL! BİM aktüel kataloğu 9 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 9 Aralık Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM'de bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi? İşte BİM 9 Aralık Cuma fiyat listesi...

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Karolina Kurkova Canyon Ranch Wellness Resort'tan ev aldı!

Tatil için Türkiye’ye gelen Karolina Kurkova, Canyon Ranch Wellness Resort Kaplankaya'dan 15 milyon liraya villa aldı. Evinde Türk dostlarını ağırlayan ünlü model, misafirperverliğiyle bizden biri oldu..

Austrian Post'tan İkitelli'ye 100 milyon TL'lik lojistik merkezi!

Aras Kargo’nun yüzde 25 hissesini elinde bulunduran Avrupa’nın önde gelen kargo şirketlerinden Austrian Post CEO’su Georg Poelzl, “Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmak ve varlığımızı büyütmeye hazırız” dedi.

Post Ranch Inn Haberi

Post Ranch Inn

Lizbon’un Saraylısı: Palacio Belmonte - Portekiz

Ta ki son sakinleri olan iki yaşlı kadın, yaşadıkları kulede gözlerini yumana dek... Bu “milli anıt” modern yüzüne ise kendini mimari sanata adamış Fransız finansör Frederic Coustols’un 33 milyon dolarlık restorasyon “motivasyonuyla” kazanmış. Coustols muadil çevrelerde şaşkınlık uyandıran ve delilik nidalarıyla tanımlanan bu hamlesinin nedenini; “15 yıl boyunca dünyayı dolaştım. Belmonte bu yıllar boyunca bulamadığım lüksü simgeliyor: Huzur ve güzelliği...” şeklinde açıklıyor. Otelin yalnızca 11 süiti var. Lâkin Akdeniz’in tüm sıcağına ve fiyatları 400 ila bin 600 dolar arasında değişen oda fiyatlarına rağmen kliması yok! Zira Cosutols 33 milyonluk restorasyonuna özel bir ekolojik deney de eklemiş.

Otelin havalandırması geleneksel seramik tabakalarının enerji tasarrufu yapan bir su ısıtma sistemine entegre edilerek sağlanmış. Hava duvarlar arasındaki özel bir pasajdan sirküle oluyor. Ve elbette gün ışığı kelimenin...