30 / 04 / 2024

Praktiker tekrar mı açılacak

Praktiker tekrar mı açılacak

2013 yılının şubat ayında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanacak. Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Mayıs ayında tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro tekrar müşterilerle buluşacak.

İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşçıoğlu, “Ekonomide gelir dağılımı arasındaki makas son uygulanan ekonomi politikalarıyla daha da açıldı. Ekonomide tekrar güvenin sağlanması gerekiyor” dedi.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Yeniden Stokta! BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 indirimli fiyatlarla satışta!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü ve kısa sürede tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Redmi Note 11 modellerini tekrar müşterileriyle buluşturuyo

A101'den iPhone 11 müjdesi! Bahara özel yepyeni fiyatlarla yeniden satışta!

Türkiye'deki Apple hayranlarına müjde! A101, şimdi sınırlı sayıda iPhone 11'i müşterilerine sunuyor. Bu telefon, daha önce piyasadan kaldırılmıştı, ancak A101 müşterileri için tekrar stoklarda yerini aldı.

Aile Bakanlığı tarafından yapılan tüm ödemeler peş peşe artırıldı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay gerçekleştirilen yardım ödemeleri mayıs ayına sayılı günler kala tekrar merak edilmeye başlandı. Nisan ayı kapsamında, pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış meydana geldi.

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan tüm ödemelere zam geldi! Acil bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay gerçekleştirilen yardım ödemeleri mart ayının gelmesiyle beraber tekrar araştırılmaya başlandı. Mart ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış gerçekleşti.

Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı

Şubat ayının son günlerinde altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün altın fiyatları tekrar gaza basarken, yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı...

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Praktiker tekrar mı açılacak Haberi

Praktiker tekrar mı açılacak

Praktiker'in isim hakkını Hollandalı PRACTICAL Retail satın aldı. Praktiker'in 2015 yılında hedefi 30 mağaza açmak.


Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.


İlk yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden şirketin yönetim kurulu başkanı Benjamin Schaller Steiner 300-1000 metrekare arasında büyüklüğe sahip Praktirek Pratik adıyla yeni bir konsept yaratacaklarını söyledi. Türkiye’de yeniden yapılanacak olan Praktiker 2015 yılında 30 mağaza açmayı planlıyor. Praktiker orta vadede ise 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


Türkiye’de yapı marketi ve ev geliştirme sektörüyle ilgili 16 milyar dolarlık potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirten Steiner 200 tedarikçiyle çalıştıklarını ve yüzde 80’inin yerli olduğunu söyledi. Praktiker yeniden yapılanma sürecinde şehir içinde mağazalara...