30 / 04 / 2024

İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşçıoğlu, “Ekonomide gelir dağılımı arasındaki makas son uygulanan ekonomi politikalarıyla daha da açıldı. Ekonomide tekrar güvenin sağlanması gerekiyor” dedi.



İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) üyeleri yeni açılan dernek merkezi ve lokallerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

“EKONOMİK SORUNLARA ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Başkan Aşçıoğlu ekonomik sorunlara yönelik birtakım açıklamalar yaptı.

Ekonomide politikaları sebebiyle zengin-fakir arasındaki farkın daha da açıldığına vurgu yapan Aşçıoğlu, “Ekonomik hayatının içindeki iş insanları olarak ekonomide büyük sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bu konuda daha önce tüm siyasi parti yöneticileriyle görüşerek ekonomideki gelişmeleri onlardan dinledik. Bundan sonra da tüm siyasi parti temsilcilerini derneğimizde misafir edeceğiz.

 İZTOMÜD: ‘Ekonomik sorunlara çözüm bekliyoruz’

Ekonomide gelir dağılımı arasındaki makas son uygulanan ekonomi politikalarıyla beraber daha da açıldı. Türkiye’de aynı zamanda mülteci problemi de oldukça büyük. Ekonomi ve mülteci problemi konularında iktidarda kim olursa olsun acil çözüm bulması lazım. Ekonomide tekrar güvenin tesis edilmesi lazım. Türkiye’nin geleceği için bu konularda hızla adımlar atılması şart” ifadelerini kullandı.

İşte konuya ilişkin merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön