02 / 05 / 2024

prefabrik konut özellikleri

prefabrik konut özellikleri

Özellikle bağ evi, yayla evi, yazlık ev, kışlık ev gibi yapılar için kullanılan prefabrik konut nedir, detayları haberimizde...

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devletten 200 bin TL destek!

Günümüzde kiraların ve konut fiyatlarının hızla yükselmesi, insanları alternatif konut çözümleri arayışına yöneltiyor. Bu kapsamda, prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Prefabrik ev almak isteyen kişiler devlet tarafından 300 bin TL'ye kadar destekleniyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor! 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarının artmasından sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor. Bu fiyatta ev sahibi olmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?

Prefabrik ev almak isteyen fakat yeteri kadar birikimi olmayan vatandaşlar Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...    

Dikkatleri üzerine çeken prefabrik konutlar, ekonomik maliyetleri, hızlı kurulum imkanları ve çevre dostu özellikleri ile göz önünde bulunduruluyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın! Prefabrik ev fiyatı ne kadar, kaç TL? 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler günümüzde en çok araştırılan ve popüler yapılardan biridir.  Peki, prefabrik ev ne kadar? İşte prefabrik evlerin özellikleri ve 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Otomobilden ucuz prefabrik evlere talep arttı! 3+1, 2+1, 1+1 prefabrik evler ne kadar?

Artan döviz kurunda sonra birçok kalemde zamlar peş peşe geldi. Bu zamlardan en çok ise otomobil ve konut piyasası etkilendi. Bu kapsamda ucuz prefabrik evlere talep arttı. 

82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son zamanlarda konut almak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

prefabrik konut özellikleri Haberi

prefabrik konut özellikleri

Prefabrik konut nedir?

Ses-ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülere göre hazırlanan prefabrik konutlar, hazır yapılardır.


Kısa sürede monte edilebilen prefabrik konutların en önemli özelliği amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek şekilde çevre koşuları da dikkate alınarak imal edilebiliyor olmasıdır.


Prefabrik konutların özellikleri..

*Kısa zamanda, hızlı ve çabuk yapılır. 

*İmalat fabrikalarda yapılıp, montajı kısa sürede yerinde tamamlanıp teslim edilir. 

*Çevreyi kirletmeden, tahribat yapmadan montajı tamamlanır. 

*Her türlü yerleşim ve kullanım amacına isteğe göre uygulanabilir. 

*İstenildiğinde sökülüp yere başka yere montajı yapılabilir. 

*İsteğe göre özel tasarımlar, modern, estetik, yeni projeler üretilebilir. 

*Vinç gerektirmez, ürünlerimiz hafif prefabrike yapılardır. 

*İsteğe göre değişik seçenekli malzemeler kullanılabilir.

*Özel temel gerektirmez, verilen projeye uygun basit grobeton yeterli olur. 




Işıl Seren...