15 / 05 / 2024

prefabrik villa yapımı

prefabrik villa yapımı

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İzin almak gerekir mi?

Arsa sahipleri maliyeti uygun olan, kullanımı pratik olan bu evlerin yapımı için gerekli şartları aldıktan sonra prefabrik projelerini gerçekleştirebilirler. Peki “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Vatandaşlar da özellikle TOKİ arsaya başvuruda bulunanlar, “TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?” sorusunu sormaktadır.

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır? Prefabrik ev desteği kimlere verilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının detayları açıklandı. Peki Prefabrik ev yardımı ne kadar, kaç TL, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? İşte detaylar...

Prefabrik ev yardımı nedir? Nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyurulan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının ne olduğu, nasıl başvuru yapılacağı, kimlerin başvurabileceği, yardımın ne kadar olacağı gibi sorular herkesin gündeminde. İşte, prefabrik ev yardımı hakkında her şey…

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise düşük gelirli ailelere barınma yardımı yapıyor. Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 30 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devletten prefabrik ev yapacak vatandaşlara 30 bin TL destek geldi! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Devletten prefabrik ve betonarme ev yapımı hibe yardımı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ihtiyaç sahibi ailelerin ev yapım ve onarımına yönelik barınma yardımlarında üst sınırı bir süre önce 40 bin liraya yükselttiklerini açıkladı.

prefabrik villa yapımı Haberi

prefabrik villa yapımı

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun fiyatlı villalar yaptı. Kısa sürede inşa edilen 'hobbit evi'ni andıran lüks villalar masalları andırıyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Orta Dünya esintileri taşıyan villaların kurulumu çok kolay. Villalar 3 gün içerisinde, herhangi biri tarafından kurulabiliyor.

Birbirine takılıp çıkarılması kolay parçaları sayesinde herhangi bir yüzeye rahatlıkla kurulabiliyor. Villalara elektrik, su ve havalandırma hatları da basit bir şekilde adapte edilebiliyor.

Evlerin maliyeti de oldukça düşük. Su geçirmez şekilde inşa edilen evler, doğa içinde eğlenceli bir yaşam alanına dönüşüyor.