27 / 04 / 2024

prefabrik yapı kaç yılında kuruldu

prefabrik yapı kaç yılında kuruldu

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 120 metrekare prefabrik ev kaç para? 7 Temmuz 2023 prefabrik ev fiyat listesi!

Ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirmek artık daha kolay ve erişilebilir hale geldi! Prefabrik evler, yenilikçi yapısıyla dikkat çeken ve uygun maliyetleriyle kaliteli ve ekonomik bir çözüm sunuyor. Artık, istediğiniz evi hayal etmek ve sahip olmak çok daha mümkün... 7 Temmuz 2023 prefabrik ev fiy

299 bin TL'ye hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 4 Temmuz 2023 prefabrik ev fiyat listesi!

Hayalini kurduğunuz ev sahibi olmak artık daha erişilebilir! Yenilikçi yapısıyla dikkat çeken prefabrik evler, uygun maliyetleriyle kaliteli ve ekonomik bir çözüm sunuyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Prefabrik ev kaç yıl dayanır? Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadardır?

Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha çabuk inşa edilmesi pek çok vatandaşın aklına bu yapılar dayanıklı mı, değil mi? sorusunu getiriyor. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

Prefabrik evlerde kampanya kovalayanlara müjde! En uzuz prefabrik ev kaç metrekare?

Prefabrik ev fiyatlarında belli aralıklar ile kampanyalar yapılmaktadır. İşte kampanya arayan kişilerin aradığı detaylar!

İki katlı evler ne kadar? Dubleks ekonomik prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar fiyatların ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, iki katlı ekonomik evler ne kadar? Dubleks prefabrik ev kaç TL? İşte detaylar...

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

prefabrik yapı kaç yılında kuruldu Haberi

prefabrik yapı kaç yılında kuruldu

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılını, yönetim kurulu ile Hekim Holding şirketlerinin yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği gecede kutlandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Prefabrik Yapı AŞ'nin 30’uncu kuruluş yılında Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi yapıldı.

Gecede 10, 15, 20 ve 25 yıldır özverili çalışmaları ile Hekim Holding ve şirketlerine değer katan, imza atılan birçok başarıda emeği olan Hekim Holding çalışanlarına, plaket ve ödülleri takdim edildi.
Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim'e, iş hayatındaki 55. yılına özel hediye verildi. 

 "Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz"

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Mustafa Tolunay, "6 kıtada yaklaşık 150 ülkede bayrağımızı dalgalandıran ve ham maddelerinin neredeyse tamamını kendi bünyesinde üreten bir ailede çalışıyoruz." diye konuştu.
Tolunay, Hekim Holding'in, İstanbul...