05 / 05 / 2024

premium babacan projesi

premium babacan projesi

Premium Babacan Esenyurt satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 40 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Babacan Premium Rezidans satış ofisi!

Babacan Premium Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 596 38 78 olarak belirlendi. Teslimleri 2018 yılında gerçekleşecek olan proje 28 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Babacan Premium'da teslimler ay sonunda başlıyor!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium Projesi'nin ilk etabında teslimler ay sonunda başlayacak. Projede ikinci etap teslimleri ise 2019 Haziran'da gerçekleşecek.

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim!

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Fiyatların 319 bin TL'den başladığı Babacan Premium Projesi'nde ilk teslimler  Eylül 2018’de başlıyor.

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Premium fiyatları ne kadar?

2018 yılında teslim edilecek olan Babacan Premium projesi 1.009 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Babacan Premium fiyatları ne kadar?

Babacan Premium'da 269 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Babacan Premium projesi konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı projede 40 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat!

Toplam 284 adet konut ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Rezidans projesi Erguvan İnşaat imzasına sahip. Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

premium babacan projesi Haberi

premium babacan projesi

Konutların stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Premium Babacan Esenyurt'ta 1.400 konut, otel ve AVM bulunuyor. 


Premium Babacan Esenyurt satılık konut teslimlerinin 1. etapta 2018 yılı Haziran ayında, 2. etapta ise 2018 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Babacan Premium Rezidans 6 bloktan meydana geliyor. Projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Babacan Yapı imzası taşıyan Premium Babacan Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Proje 28 bin 500 metrekarelik alanda inşa ediliyor. 


Premium Babacan Esenyurt satılık ev fiyatları 1+0'larda 176 bin TL, 1+1'lerde 258 bin TL, 2+1'lerde 366 bin TL, 3+1'lerde ise 441 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Babacan Premium iletişim 

Telefon: 0212 596 38 78 

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Özge...