02 / 05 / 2024

Prens Abdülaziz el Suud bodrum

Prens Abdülaziz el Suud bodrum

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

ABD ikinci el konut satışları, son 5 ayın en düşüğüne geriledi!

Haziran ayında ülkedeki ikinci el konut piyasasında medyan fiyatlar, 410 bin 200 dolarla tüm zamanların ikinci en yüksek düzeyine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Petrol fiyatları ters köşe yaptı! Akaryakıt fiyatlarında korkutan tablo! İşte detaylar!

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin Selman petrol üretimine yönelik açıklama yaptı. İşte detaylar!

Brent petrol ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar oldu? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin Selman'ın petrol üretiminin düşürülebileceğine yönelik açıklamaları brent petrolü düşürdü. Peki bugün brent petrol ne kadaR? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol fiyatı 23 Ağustos 2022..

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülaziz Alsajer ve Suud Alsajer ortaklığında kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı!

Merakla beklenen ABD ikinci el konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan son rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı...

Divanhane Eski Karakol Binası neden yıkılıyor?

19. yüzyılda Sultan Abdülaziz döneminde inşa edilen Divanhane Eski Karakol Binası yol genişletme nedeniyle yıkılıyor.

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

Kentsel dönüşüm ada bazında gerçekleştirilmeli!

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şube Başkanı Abdülaziz Aydın, “İzmir’deki deprem felaketinin benzerlerini yaşamamak için kentsel dönüşüm, yörenin hassasiyetine göre parsel değil ada bazında yapılmalıdır” dedi. 

145 yıllık Karadeniz-Akdeniz Otoyolu'nun yüzde 84'ü tamam!

Osman Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid'in rüya projesi 145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi’nin yüzde 84’ü tamamlandı.

Osmanlı'nın son mirasçıları büyük servetin peşine düştü! 

1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü...

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yüzde 95'i tamam!

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen ve II. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yapım çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı...

Putin ve Suudi Kral Abdülaziz işbirliği anlaşması imzaladı!

Rusya ile Suudi Arabistan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Riyad ziyareti sırasında uzun vadeli OPEC+ işbirliği anlaşması imzalandı.

Prens Abdülaziz el Suud bodrum Haberi

Prens Abdülaziz el Suud bodrum

Suudi Arabistan Prensi El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ailesiyle Bodrum'a geldi. Özel uçağından 300 bavulla inen aile, VIP minibüslerle Mandarin Oriantel'e gitti. Geceliği 40 bin euro olan lüks villada kalan ve 300 metrelik koyla 20 locayı kapatan prens, öğleye kadar denize girdi. Öğleden sonra bisikleti ve 10 korumasıyla Türkbükü'nde 1.5 saat tur atan prens, bunalınca tişörtünü çıkardı. Suudi prensin, Bodrum'da 6 gün kaldıktan sonra 87 metrelik lüks yatıyla mavi tura çıkacağı öğrenildi. Ancak Suudi Prens, sadece tatil için Türkiye'ye gelmedi. Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental'e komşu, denize 2. parsel eşsiz manzaralı arsa için de görüşme yapacak olan Prens'in, buraya çok özel bir malikane yaptırmak istediği iddia edildi. 15 milyon euro istenen arsanın büyüklüğü 7 bin 903...