03 / 05 / 2024

Prenses Düğün Sarayı

Prenses Düğün Sarayı

Torkam İnşaat'ta görev alan Ümit Bozdoğan, Müzeyyen Demiralp ile 8 Mayıs Pazar günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Kentsel dönüşüm ile iklim dirençli binalar inşa edilecek!

İtalya'nın Napoli şehrinde tarihi Palazzo Reale Sarayı'nda düzenlenen "G20 Çevre Bakanları ile İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Saddam'ın Sarayı yerle bir oldu!

Saddam'ın Sarayı olarakta bilinen Cumhuriyet Köşkü, Musul operasyonu kapsamında 20 Ocak'ta DEAŞ'tan alındığı belirtildi. Saddam'ın Cumhuriyet Sarayı harabeye döndü. İşte son hali...

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Altındağ'da bu ay 2 düğün sarayı ve çarşı açılacak!

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.

Yenimahalle'deki gecekondu alanlarında dönüşüm ilan edilmeli!

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ak Saray balkonunda Erdoğan'a ilçenin sorunlarını anlattı. Yaşar, "Karşıyaka Mezarlığı'nın yanındaki gecekondu alanı. Buranın kentsel dönüşüm ilan edilmesi gerekiyor." dedi.

Bingöl Saray Mahallesi dönüşüm bekliyor!

Saray Mahallesi Muhtarı Ali Turan, Mahalle halkının en büyük talebinin eski yapıların yıkılıp yerine Kentsel Dönüşüm aracılığıyla yeni yapıları yapılması olduğu belirtti. Turan, 2 yıldır kentsel dönüşüm talepleri ilettiklerini söyledi.

İzmir'in dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültürpark'taki değişimi anlattı: Basmane kapısı girişindeki holleri yıkıp, oraya Kültür ve Sergi Sarayı yapacağız Başkan Kocaoğlu, Kentsel Dönüşüm'e de diğer illerden farklı baktıklarını kaydetti.

Cami-Cemevi projesi Kültür Sarayı'na dönüştürülecek!

Yapımına üç yıl önce başlanan ancak projeye aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen Cami-Cemevi inşaatı, Kültür Sarayı'na dönüştürülerek sosyal hayata kazandırılacak.

Ordu Ünye'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Ünye Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kültür Sarayı ile Belediye Sineması’nın da yer aldığı iş hanı yıkım için boşaltılıyor.

Prenses Düğün Sarayı Haberi

Prenses Düğün Sarayı

Torkam İnşaat'ta görev alan Ümit Bozdoğan, Müzeyyen Demiralp ile evleniyor. 


Ümit Bozdoğan ile Müzeyyen Demiralp'in düğünü 8 Mayıs 2016 Pazar günü saat 18:30'da Başakşehir'de yer alan Salon Venedik Sular Vadisi'nde gerçekleştirilecek. Çiftin kına gecesi ise 6 Mayıs 2016 Cuma günü saat 19:00'da Başakşehir'de bulunan Prenses Düğün Sarayı'nda yapılacak. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Müzeyyen Doğan ile Ümit Bozdoğan'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...