05 / 05 / 2024

Prenses İkbal Monheim Yalısı icradan mı satılıyor

Prenses İkbal Monheim Yalısı icradan mı satılıyor

GALATASARAY Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Murat Yol tarafından kuruldu.

Sadem Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bahtiyar Kökbalık tarafından kuruldu.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

Kibariye’nin Bodrum’daki villası satıldı!

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığı öne sürülen ve davalık olan villa sonunda satıldı...

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Alı Haydar, Rana Kurt ve  Sadberk İkbal Soylu tarafından kuruldu.

Tnt İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tnt İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de 240 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Tandıroğlu tarafından kuruldu.

Kbl Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kbl Turizm Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Yiğitalp Atik tarafından kuruldu.

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Adenya Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adenya Turizm Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Yiğitalp Atik tarafından kuruldu.

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Prenses İkbal Monheim Yalısı icradan mı satılıyor Haberi

Prenses İkbal Monheim Yalısı icradan mı satılıyor

Üsküdar Kandilli Mahallesi’nde bulunan Monheim Yalısı’nın icradan satışı İstanbul Anadolu İcra Müdürlüğü’nde yapılacak. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira. İlk ihale 18 Ağustos’ta yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda 11 Eylül günü ihale yenilenecek.



Tekstilbank’ın, alacağına karşılık, satışa çıkardığı Monheim Yalısı daha önce de satışa çıkarılmış ancak, değerinin altında satışa çıkarıldığı için itiraza konu olmuştu. Yalı daha önce 40 milyon 811 bin liraya satılmıştı.


Yapılan itiraz doğrultusunda hazırlanan bilirkişi raporları ile yalının değeri yeniden belirlendi. Yeniden hazırlanan rapor sonrası yalının değeri de arttı.



2 dönüme yakın bir alan üzerine kurulu yalı bahçesi için “Bitki cenneti” ifadesi kullanılıyor. Yalının bahçesindeki bitkilerin değeri 1 milyon 304 bin lira olarak belirlendi. Söz konusu bitkiler arasında fıstık çamı için 290 bin...