06 / 05 / 2024

prestige grup türkter sitesi kentsel dönüşüm

prestige grup türkter sitesi kentsel dönüşüm

Prestige Group, Maltepe'de Türkter Sitesi ile kentsel dönüşüme başlıyor. Bakanlığın onayladığı 309 dairelik Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde sözleşme süreci devam ediyor. İşte Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinin son durumu...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Duydunuz mu? Philips Lumea Prestige tüy alma cihazı 2700 TL indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dermatologların önerdiği Philips Lumea Prestige IPL tüy alma cihazı 2 bin 700 TL indirimli olarak satışa sunuldu. İşte Lumea Prestige tüy alma cihazının öne çıkan özellikleri ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Prestige Grup iflas davası 17 Temmuz'da!

Hasan Ülger, Prestige Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi aleyhine iflas davası açtı. Davanın yargılaması 17 Temmuz günü saat 13:50'ye bırakıldı...

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Öztürk tarafından kuruldu.

Zülfikarlı Grup'tan Türkiye'ye 60 milyon TL'lik yatırım!

Türkiye’de 2005 yılından bu yana yatırımlarına devam eden Azerbaycanlı Zülfikarlı Grup, 2019 yılı için Türkiye'ye 60 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını açıkladı. 

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Dursun, Atilla Özer ve Sebahattin Üstün ortaklığında kuruldu.

prestige grup türkter sitesi kentsel dönüşüm Haberi

prestige grup türkter sitesi kentsel dönüşüm


Maltepe'de yer alan 309 dairelik Türkter Sitesi, Prestige Group tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden inşa edilecek. Prestige Group proje için taslak çalışmalar hazırlattı. Nihai proje çalışması son onaylı imar durumundan sonra, ruhsata sunulmadan önce belirlenecek.


Kimençe Yapı tarafından riskli yapı olarak tespit edilen Maltepe Türkter Sitesi'ne ilişkin raporlar bakanlığa iletidi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onaylandı.



Prestige Group Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde 230 kat maliki ile sözleşme imzaladı. Türkter Sitesi kentsel dönüşüm projesinde "Sınırlı Sorumlu Türkter Mensupları Sosyal Sigortalar Konut Yapı Kooperatifi" adına kayıtlı olan 9 blok daire 1, 18 blok daire 11 ve 7 blok daire 11 ile ilgili dava süreci devam ediyor.




Sözleşme sürecinin devam ettiği Türkter Sitesi Maltepe projesinde 2767 ada, 2766...