02 / 05 / 2024

prestij 2 ne zaman teslim

prestij 2 ne zaman teslim

Prestij 2 Evleri DBM İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 81 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi...

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Bursa Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Prestij Elit Bakyapı projesinde 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.Peki Bursa Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Prestij Elit ne zaman teslim?

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Elit Konutları 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 46 blok halinde yükseliyor. Peki Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi!

Prestij 2 Evleri DBM İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 81 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi...

Bursa Prestij Elit ne zaman teslim?

Toplamda 552 adet daireden meydana gelen Prestij Elit Konutları 46 blok halinde inşa ediliyor. Proje 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Erzurum Narman 2. Etap TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Erzurum Narman 2. Etap TOKİ Evleri'nde toplam 15 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Erzurum Narman 2. Etap TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri'nde 115 adet konut satışa sunuluyor.Peki Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Muğla Kavaklıdere TOKİ 2. etap başvuruları ne zaman?

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri'nde 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulacak. Peki Muğla Kavaklıdere TOKİ 2. etap başvuruları ne zaman?

İzmir Prestij Evleri 2 yoğun ilgi görüyor!

İzmir'in en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Prestij Evleri 2 projesi yoğun ilgi gördü.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 54 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman başlıyor?

prestij 2 ne zaman teslim Haberi

prestij 2 ne zaman teslim

İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutların yer aldığı proje 4 bloktan oluşuyor. 


İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Çamlıkent bölgesinde yükselen Prestij 2 Konutları DBM İnşaat imzası taşıyor. Projenin 2015 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Çamlıkent Prestij 2'de yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, kamelya, voleybol ve basketbol sahası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi!

DBM İnşaat Prestij 2 Evleri fiyatları 269 bin TL ile 340 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 81 adet daire bulunuyor. 


Çamlıkent Prestij 2 görselleri!







Çamlıkent Prestij Evleri nerede?

Adres: 8050 Sok. No: 19 Daire: 3 Egekent Girişi Çiğli/İzmir


Tel: 0232 600 1 500

Web: