02 / 05 / 2024

Prestij Modern konut satışları

Prestij Modern konut satışları

Gayrimenkulde 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, Bursa'da 160 milyon TL yatırımla Bakyapı Prestij Modern projesini hayata geçiriyor. Aralık 2013'te lansmanı yapılan 918 konutluk projede iki ayda 700 konut sahibini buldu.

Prestij Modernde günde 11 konut satılıyor!

Gayrimenkulde 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 160 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Bakyapı Prestij Modernde günde 11 konut satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı. 918 konutluk projede iki ayda 700 konut sahibini buldu...

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Prestij Modern konut satışları Haberi

Prestij Modern konut satışları


Gayrimenkulde 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, Bursa'da 160 milyon TL yatırımla Bakyapı Prestij Modern projesini hayata geçiriyor. Aralık 2013'te lansmanı yapılan 918 konutluk projede iki ayda 700 konut sahibini buldu. Toplamda 13 bloktan oluşacak projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneğine yer veriliyor. 3 farklı 3+1 daire tipinin olduğu projede daire büyüklükleri 150 metrekare ile 170 metrekare; fiyatlar ise 159 bin TL ile 259 bin TL arasında değişiyor. İstanbul Prestij Park'ta 45 günde 414 konutun satışını tamamladıklarım bildiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'da da lansmana çıktıkları günden bu yana 700 konutun satışını tamamladıklarını ve böylece Bursa Prestij Modern'de günde ortalama ll'den fazla daire satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Projenin konut sahiplerinin geleceğini de dairelerini de güvence altına aldığım...