29 / 04 / 2024

Prestij Suit konut fiyatları

Prestij Suit konut fiyatları

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

Prestij Suit'te stüdyo daireler 120 bin TL'ye!

Prestij Suit 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Prestij Suit konut fiyatları Haberi

Prestij Suit konut fiyatları

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan  fiyatlarla,  hemen tapu teslim ve firma  bünyesinde vade farksız  40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Prestij Suit projesi, Pusula İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Prestij Suit projesi 12500 metrekare arazi üzerine kurulu 260 daire ve 13 ticari üniteden oluşuyor.


Daire tipleri 1+0,1+1,2+1,3+1 şeklinde tasarlandı. Projenin en önemli özellerinden biri ferah balkon ve teraslara sahip olması. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.


İletişim:

0212 854 1104

0530 100 15...