21 / 05 / 2024

prestij yolları projesi

prestij yolları projesi

Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor.

Pendik bisiklet yolu projesinde son durum ne?

İstanbul Pendik'te  Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgeleri için planlanan 50 kilometrelik “Bisiklet Yolları Projesi”nde çalışmalar Mart ayından itibaren yeniden başlayacak.

Salmankaş Tüneli tamamlandı!

Karadeniz’i Bayburt üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan, Salmankaş Geçidi’ne inşa edilen 4 bin 30’ar metrelik çift tüp tünel ile viyadük  bağlantı yolları projesi tamamlandı...

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Topkapı-Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı imar planı askıda!

Sultangazi'de Topkapı - Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı ve Çevre Yolları Projesi'ne ilişkin imar planı askıya çıktı..

IFC'den Yapı Merkezi'ne 100 milyon dolarlık finansman!

Türk inşaat firması Yapı Merkezi, Afrika’da yüksek kaliteli demir yolları projesi için IFC ile 100 milyon dolarlık kredi sözleşmesi imzaladı. Kredi ile taşımacılık altyapısı inşa edilecek.

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

prestij yolları projesi Haberi

prestij yolları projesi

Bakırköy’den ayrılarak ilçe statüsü kazandığı 1992 yılında yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile büyük bir köyü andıran Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri, prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. 

Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık’ın mücadelesi sonucu kapatılan Evren Mahallesi’ndeki İÇDAŞ ve ORPAŞ demir çelik fabrikaları ile mandıraların yerine planlı yerleşim alanlar her türlü önemli toplantıya ev sahipliği yapan Halk Sarayı inşa edildi. Bağcılar’da hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında had safhaya gelmiş otopark sıkıntısı ve oyun alanı yetersizliği nedeniyle daracık sokağa hapsolmuş çocuklar için her türlü sosyal donatıların yer aldığı yaşam alanları inşa ediliyor. 

Hayata geçirilen önemli projelerden olan Prestij Caddeler dostluklara açılıyor. Bu kapsamda Bağcılar’da şu ana kadar Fatih Mahallesi...