19 / 07 / 2024

pretijli projelerde Wooler

pretijli projelerde Wooler

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek!

Meclise sunulan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek.

Dev projelerde çalışan 100 bin iş makinesi kontakt kapatıyor!

Makinelerin uzaktan takip edilmesiyle daha verimli çalışması için fırsat sunan eSIM teknolojisinde getirilen yerlilik şartı, kritik projelerde çalışan 100 bine yakın iş makinesini kontakt kapatıyor.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

AVM yatırımcısı, yeni projelerde fizibilite tutturamıyor!

Zirve yapan kurlardan sonra kiralarda TL’ye geçişle birlikte yüzde 23’lük zarara uğrayan AVM yatırımcısı, yeni projelerde fizibilite tutturamıyor.

Üniversitelere yakın projelerde satışlar arttı!

Konut sektöründe yeni kampanyaların üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı günlere denk gelmesiyle kampanyalara ilgi arttı. Müteahhitlere göre projelerde satış hızı yükseldi.

Konutta indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası yarın (29 Ağustos 2018 Çarşamba) başlayacak.  Peki Konutta indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Kanal İstanbul'a yakın projelerde kampanya atağı!

Kanal İstanbul projesinin güzergahının netleşmesiyle bölgede yer alan projelerde kampanyalar artmaya başladı. Satış ofisleri kanala yakın ev almak isteyenlerle doldu. 

Yeni nesil marka projelerde akıllı teknolojiler ön planda!

Türkiye ekonomisinin dinamo sektörlerinden inşaat, marka projelerle imaj yeniliyor. Prestijli bir yaşam felsefesinin aynası olan projelerde teknolojik unsurlar ve akıllı sistemler ön plana çıkıyor.

Büyük projelerde kazanç krizi!

Konut sayısı bini bulan büyük projelerde topraktan konut alımı yapanlar artık umdukları kazancı elde edemiyor. Bu hususta büyük projelerde kazanç krizi ortaya çıkıyor.

pretijli projelerde Wooler Haberi

pretijli projelerde Wooler

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti. 


Wooler, Enpark Beytepe konut projesi ve West Gate Residence projesine toplamda 30.000 m2 Gold Plus Siyah ve Sarı Cam Tüllü Dış Cephe Levhası, Koç Kuleleri projesine ise yaklaşık 15.000 m2 Premium F Mantolama Levhası vererek yapıların ürün ihtiyaçlarına, safsızlık değeri ile farklılık yaratan geniş ürün yelpazesi ile çözüm oldu. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazanarak Ankara'da birçok prestijli ve elit...