03 / 05 / 2024

Prinzhorn Holding kütahyada fabrika mı kuracak

Prinzhorn Holding kütahyada fabrika mı kuracak

Kütahya'da, Avusturyalı Prinzhorn Holding tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Sabancı Holding İK Direktörü olarak görev yapan Seval Kor kimdir? Seval Kor daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Ön talep süreci başlayan Kaşmir Yonca Evleri Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Beysu Konakları Ankara fiyatları!

Toplam 359 adet daireden oluşan Beysu Konakları MV Holding, Köroğlu İnşaat, Emir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor. Beysu Konakları Ankara fiyatları 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor

Çankaya Beysu Konakları satış fiyatları!

Beysu Konakları, Ankara Çankaya'da MV Holding, Köroğlu İnşaat, Emir İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Ankara Beysu Konakları fiyatlar 2017!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ankara Beysu Konakları Çankaya projesi MV Holding, Köroğlu İnşaat, Emir İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Proje toplam 359 konuttan meydana geliyor. İşte Ankara Beysu Konakları fiyatlar 2017...

Altınbaş Holding 350 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Altınbaş Holding, 2017 yılına yeni yatırım kararlarıyla girdi. Sağlık, mücevher ve enerji sektörlerine 50 milyon dolarlık ayıran Altınbaş Holding Kıbrıs'ta bir otel yatırımı da yapmayı planlanıyor.

Prinzhorn Holding kütahyada fabrika mı kuracak Haberi

Prinzhorn Holding kütahyada fabrika mı kuracak

Prinzhorn Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cord Prinzhorn ve beraberindeki heyet, Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesine yapacakları kağıt üretim fabrikası yatırımıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere kente geldi.


Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret eden Avusturyalı heyete, kentteki yatırım alanları ve yatırım faaliyetleri konusunda brifing verildi.


Nayir, burada yaptığı açıklamada, yatırım için şirketin taleplerini karşıladıklarını ve altyapıyı hazır hale getirdiklerini söyledi.


Kütahya'nın, bulunduğu bölge olarak yatırım yapmaya elverişli bir şehir olduğuna işaret eden Nayir, şunları kaydetti: "Aynı zamanda tarih ve kültür şehri olan Kütahya'da yeraltı ve yer üstü kaynaklarını, sanayisini geliştirmeye çalışıyoruz. 5 adet OSB faal durumda, 6. OSB'nin de kuruluş çalışmalarını yürütüyoruz. Müracaatlar içerisinde ciddiyetini fark ettiğimiz, önemli bulduğumuz yatırımcıların taleplerini de öncelikli olarak değerlendirmeye çalışıyoruz. Avusturyalı şirketin planladığı ve istihdama büyük...