30 / 04 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi

İstanbul’da çok tartışılan Kanal İstanbul projesinin Karadeniz çıkışı açıklarında bu sabah 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Prof. Dr. Naci Görür, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu...

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Maalesef 'uzatmaları oynuyoruz' 

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı bir canlı yayında İstanbul depremi ile ilgili olarak uyarılar yatı. Sayın Görür, İstanbul'da beklenen depremin 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde olabileceğini kaydetti. 

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Samsun 4 büyüklüğünde sallandı, Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Kıyılar denize doğru ilerliyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Samsun açıklarında yaşanan depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu: Deprem beklemediği yerleri açıkladı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu ve deprem beklemediği bölgeleri açıkladı. İşte Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Çanakkale açıklaması: Bölgede stres birikiyor! Dikkat!

Prof. Dr. Naci Görür, dün Çanakkale'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul uyarısı geldi: Nereye gömeceksiniz bana söyleyin!

Yaptığı açıklamalarla yürekleri ağza getiren Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının şehirlerine yönelik olarak bir tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini dile getirerek, İstanbul için de korkutan bir uyarı yaptı...

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı: 'Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı geldi. Naci Görür yaptığı açıklamada '"Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi Haberi

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi

İstanbul’da çok tartışılan Kanal İstanbul projesinin Karadeniz çıkışı açıklarında sabaha karşı yaşanan 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbullulara panik yaşattı.  

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre deprem, İstanbul Ormanlı açıklarında bu sabaha karşı saat 02.56'da 16,9 km derinlikte 4.1 büyüklüğünde meydana geldi.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Prof. Dr. Naci Görür, deprem öncesi ve sırasında duyulan uğultu ve seslere ilişkin, “Deprem odağından çıkan sismik dalgaların yer kabuğunun içerisinden geçip atmosfere ulaşıncaya kadar geçtiği ortamlardaki etkileşimler nedeniyle ses ve uğultular meydana gelebilir” şeklinde konuştu.

Depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, Kanal İstanbul açıklarındaki depremin denizin içinde meydana geldiğini ifade ederek, "Karadeniz bölgesi genelde sismik yönden Türkiye'nin en sessiz bölgelerinden biri" diye konuştu.

Genelde Kuzey Anadolu Fayı'nın kuzeyinde kalan karadaki alanın...