03 / 05 / 2024

Profilo ninni makinesi nasıl

Profilo ninni makinesi nasıl

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kadınların ve de özellikle annelerin hayatını kolaylaştırmak için çok farklı bir şefkat projesine imza attı. Profilo’ dan yeni annelere Ninni Makinesi...

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Profilo CGA252Z0TR çamaşır makinesi ağustosa özel fiyatla satışa çıktı!  

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Profilo, evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi konusunda resmen bir devrim yaptı. Profilo, son teknolojik özelliklerle donattığı CGA252Z0TR çamaşır makinesini ağustosa özel fiyatla görücüye çıkardı.

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Profilo BM4321EG bulaşık makinesi kaç TL, en ucuz nerede? İşte fiyat listesi... 

Etkili fonksiyonları ile öne çıkan Profilo BM4321EG bulaşık makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 yıkama programına sahiptir. Peki Profilo BM4321EG bulaşık makinesinde hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi en ucuz bu adreste! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yüksek devir ve geniş iç hacim özellikleri ile öne çıkan Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi, leke uzmanı ve suda bekletme opsiyonu sayesinde çamaşırlara zarar vermeden etkin temizlik sağlar. Peki, Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi kaç TL? 

İşte Profilo bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! Bakmadan almayın! 18 Nisan 2023 fiyat listesi…

Kaliteli ürünleri ile öne çıkan Profilo'nun üst düzey hijyenik yıkama yapan dayanıklı bulaşık makinesi modelleri uzun ömürlü kullanım sunuyor. Peki, en ucuz Profilo bulaşık makinesi nereden alınır? İşte detaylar...

Profilo CGA252X0TR C Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo Çamaşır Makinesi, Leke Uzmanı, Dengesiz Yük Kontrolü ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile 10 kg çamaşırı tek seferde yıkar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Zorlu lekelere meydan okuyan 10 kilogram kapasiteli Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi, dağ gibi biriken çamaşırları tertemiz yıkar. Peki, jet plus özelliği ne işe yarar? Profilo CGA252X0TR en uygun nereden alınır? İşte detaylar... 

Profilo ninni makinesi nasıl Haberi

Profilo ninni makinesi nasıl

İnternet üzerinden her an her yerden ulaşılabilen ve “Ninni Makinesi” adı verilen albüm, yeni annelerin başa çıkmakta zorlandığı kolik bebek sendromunun giderilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan, “Bu seslerin 3-5 dakika dinletilmesinin şiddetli koliği olan bebeklerde sakinleştirici etki yaptığını” söyledi.


“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketiciye dokunan samimi iletişim çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Kadınlara ve özellikle annelere dokunan ve onların yaşamlarını kolaylaştıran Profilo, şimdi de annelerin korkulu rüyası kolik bebek sendromu ile başa çıkmaya yönelik sıradışı bir projeyi hayata geçiriyor.


Proje, gün içinde uzun süreli veya sık ataklar şeklinde nedeni tam olarak bilinmeyen ağlama krizlerine giren ve kolik olarak...