07 / 05 / 2024

profilo nofrost derin dondurucu

profilo nofrost derin dondurucu

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni A++ sınıfı DF1036W3VN NoFrost çekmeceli derin dondurucusu ile üst düzeyde enerji tasarrufu sağlıyor. Derin dondurucu geniş bölmeleri ile kullanım kolaylığı sunarken, dikey tasarımı sayesinde buzdolabı ile yan yana da ku

Profilo DF1136WEVV 7 Çekmeceli Derin Dondurucu 10 bin 119 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle, sessiz çalışma performansı göstererek pek çok gıdanın muhafaza edilmesini sağlar. 

6 Çekmeceli Profilo Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? İşte Profilo 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Dondurucum iyi soğutmuyor diyenler sizin için Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu araştırdık ve en ucuza satılan yeri bulduk. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve fiyat listesi..

Profilo Yedi Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Profilo 9 Mart 2023 fiyat listesi

Dondurucu arayışı içinde olanlar için Profilo yedi çekmeceli derin dondurucu Hepsi burada internet sitesinde en uygun fiyatıyla meraklılarını bekliyor. Peki yedi çekmeceli derin dondurucu ne kadara satılıyor? 

Profilo 6 Çekmeceli Derin Dondurucu cazip fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu, soğutma-dondurma teknolojisi ve geniş iç hacmiyle kullanıcılarına geniş saklama alanı sunduğu için çokça tercih ediliyor. 

Yedi Çekmeceli Profilo Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Dondurucum bir çok ürünü muhafaza etsin diyenler için Profilo,7 çekmeceli olarak tasarlanmış dikey derin dondurucu, kullanıldığı alanda hem az yer kaplar hemde oluşturduğu fonksiyonel faydayı yüksek performans ile ortaya koyar.

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilme tasarımına sahip Profilo derin dondurucu, istediğiniz zaman taze gıdı tüketme imkanını elde etmenize yardımcı olur. 

Profilo'nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği fırsat Profilo'da. Profilo buzdolapları bir çok yeni teknolojiye sahip olmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. NoFrost teknolojisi ile çözdürme işlemine son veren geniş ailelerin tercihi Profilo buzdolabı 3 şubat 2023 fiyat listesi

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Profilo derin dondurucularda indirim var mı? Profilo derin dondurucular ne kadar? 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Köklü marka Profilo derin dondurucularda indirim var mı? İşte Profilo 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Profilo derin dondurucularda indirim fırsatı başladı! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Profilo derin dondurucularda indirim fırsatı başladı. Peki Profilo derin dondurucu fiyatları kaç lira? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Solo derin dondurucu indirimli fiyatıyla Profilo'da! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Solo derin dondurucu Profilo'da indirime girdi. Peki, Solo derin dondurucu Profilo'da ne kadar? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Profilo Derin Dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Profilo'dan her eve, her ihtiyaca ve her kullanım alışkanlığına yönelik derin dondurucular uygun fiyat avantajıyla satılıyor. Peki, Profilo Derin Dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

profilo nofrost derin dondurucu Haberi

profilo nofrost derin dondurucu

Derin dondurulmuş gıda tüketiminin gerek sağlıklı beslenme gerekse çalışan kadın sayısının artmasıyla daha fazla talep görmesi üzerine Profilo tarafından geliştirilerek pazara sunulan yeni NoFrost çekmeceli derin dondurucular sayesinde artık manuel defrost işlemi tarihe karışıyor. Gelişen teknolojiler artık giderek daha fazla kişi tarafından tercih edilen derin donduruculardan sadece daha fazla kullanım konforu elde etmemizi sağlamıyor, aynı zamanda  üst düzeyde enerji tasarrufu elde etmeyi de mümkün kılıyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni DF1036W3VN model derin dondurucu NoFrost olmasının yanı sıra A++ enerji sınıfı olmasıyla da rakiplerinden ayrılıyor.


Yeni Profilo DF1036W3VN NoFrost derin dondurucu, “full no frost” olma özelliği ile buz çözme zahmetini tamamen ortadan kaldırırken, böylelikle önemli bir kullanım kolaylığı da sağlıyor. Derin dondurucunun daha geniş olarak tasarlanan iç bölmeleri hayatı daha...