29 / 04 / 2024

Profilo 6 Çekmeceli Derin Dondurucu cazip fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo 6 Çekmeceli Derin Dondurucu cazip fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu, soğutma-dondurma teknolojisi ve geniş iç hacmiyle kullanıcılarına geniş saklama alanı sunduğu için çokça tercih ediliyor. 



Profilo 6 Çekmeceli Derin Dondurucu cazip fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi
Buzdolabının yetersiz kaldığı yerde bir altarnetif olarak kullanılan derin dondurucu gelişmiş soğutma ve dondurma teknolojisi ile gıda malzemelerini muhafaza ederek sonradan tüketilmesi için ortam hazırlar.

DERİN DONDURUCU ÖZELLİKLERİ

DF1024WFVV Profilo derin dondurucu hem görsel açıdan sunduğu şıklık hem de teknik donanımı sayesinde gösterdiği maksimum performans sayesinde memnun edici bir deneyim yaşatır. Profilo derin dondurucu geniş iç hacmi, kullanıcıların oldukça geniş bir saklama alanından yararlanabilmesine yardımcı olur. Bu sayede yeşillik, sebze, meyve, balık, et ve tavuk gibi pek çok gıdayı rahatlıkla saklayabilirsiniz.

Cihazın çekmeceli tasarımı geniş alanı maksimum verim ile kullanmanızı sağlar. Profilo DF1024WFVV derin dondurucu modelinde 182 lt’lik oldukça geniş bir iç hacme sahip olması önemlidir. Bu sayede kullanıcılar geniş ve konforlu bir saklama alanından yararlanma fırsatı sunar.

Derin  dondurucuda buluna gelişmiş motor teknolojisi üstün bir performans göstermesine rağmen çalışmaya başladığı andan itibaren oldukça az bir ses çıkararak işlev görür.Sahip olduğu 6 çekmecesi ve özel bölmeler sayesinde gıdalarınızı türlerine göre birbirinden ayırabilir ve düzenli bir şekilde muhafaza edebilmeniz mümkündür.

Üstelik bu çekmeceler rahatlıkla yerlerinden çıkartılabildiği için temizlik yaparken de size kolaylık sağlar.
Cİhazın maksimum fayda sağlayan özelliklerinden bir diğeri, ısı seviyesini dengede tutma teknolojisi ile geliştirilmiş olmasıdır. Bu teknoloji sayesinde kapıyı açtığınız anda otomatik olarak soğukluğu artırır ve dışarıdan gelen ısının, gıdalara etki etmesini engeller.

Peki elektrik kesintisi olduğunda derin dondurucu bu durumdan nasıl etkilenir? 


Geri Dön