07 / 07 / 2024

profit asistanlık hizmeti

profit asistanlık hizmeti

Areon Yapı, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kurduğu yeni şirketi Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri ile konut sahiplerine asistan hizmeti vermeye başladı

Büyük Marmara depremi için flaş açıklama: Hesaplara göre son 6 yıl kaldı!

TTB Olağan Dışı Durumlarda Sağlık Hizmeti Kolundan Uzm. Dr. Seçkin Kara, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

SGK'dan 23-40 yaş arası kadınlara müjde! Artık o ücreti ödemeyeceksiniz

Vatandaşların sağlık, iş, emeklilik gibi sosyal emniyet haklarıyla alakadar olan devlet kurumu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kadınlara umumi olarak bir sağlık hizmetinin ücretsiz verileceğini açıkladı. İşte, kadınlara ücretsiz olan o sağlık hizmeti...

Bina güçlendirme kredisi kullanacaklar dikkat! 

İçerisinde yaşadıkları binaları deprem riskine karşı dayanıklı hale getirmek isteyen vatandaşlar Bina Güçlendirme Kredisi’nden faydalanabiliyor. Bina güçlendirme kredisi kullanacakların imdadına yetişen 'Olayın Kolayı' asistanlık hizmeti de sunuyor...

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Akiş GYO danışmanlık şirketini seçiyor!

Akiş GYO, Gençoğlu & Ergün Hukuk Bürosu'ndan hukuki danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

profit asistanlık hizmeti Haberi

profit asistanlık hizmeti

Doğayla barışık, estetik ve fonksiyonelliği ön planda tutan yapılar hayata geçiren Areon Yapı, inşa ettiği konutlarda müşteri memnuniyeti odaklı asistan hizmeti uygulamaya başladı. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak fikrinden yola çıkarak Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri Turizm ve Ticaret Ltd. Ştiyi kuran Areon Yapı, inşa ettiği sitelerin yönetimini de yapacak.

Profit asistanlık hizmeti evinizle ilgili karşılaştığınız tüm problemlerinize çözüm getirmek için kurulmuş bir sistem. Konut sakinlerinin market alışverişinden tamirat işlerine, teknik destekten kiralamaya kadar eviyle ilgili her türlü ihtiyacını karşılayan Profit site içi spor salonu, kafeterya gibi sosyal alanların işletmesini de üstleniyor.

Areon Yapıya bağlı Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri Müdürü Rana Munlafalioğlu, müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini ve Bodrumda bu uygulamayı yapan ilk şirket olduklarını belirterek, Müşterilerimize...