03 / 05 / 2024

Proje finansmanları garanti

Proje finansmanları garanti

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, proje finansmanları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Edin, proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşüğünde olduğunu belirtti.

Garanti Bankası müşterileri için flaş tarih verildi. Garanti'de hesabı olanlar şimdi baksın

Garanti Bankası tarafından bankanın müşteri ağını genişletmek adına çok önemli bir proje hazırlandı. Banka tarafından verilen tarihe kadar bu adımları yerine getirenler 1000 TL kazanacak. İşte kampanyanın detayları...

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Proje finansmanları son 10 yılın en düşük seviyesinde!

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, proje finansmanları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Edin, proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşüğünde olduğunu belirtti.

İki dev proje için yabancı finansman!

Ulaşımda çığır açacak 2 dev proje için yabancı finansmanlar devreye girdi. Üçüncü Havalimanı için Alman bankalar 4.5 milyar euroluk finansman desteği sağlarken, Çanakkale 1915 Köprüsü için Koreliler 1.5 milyar dolar tutarında kredi sağlayacak.

Garanti'nin 2016'da proje finansman hedefi 3 milyar dolar!

İstanbul'da inşaatı devam eden 3.havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projesi gibi büyük projelerin finansmanında yer alan Garanti Bankası, 2016'da 3 milyar dolarlık taahhüt sağlamayı öngörüyor.

Garanti Kozapark Evleri nerede?

Firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Kozapark Rezidans'ta daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Garanti Koza imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Garanti Kozapark Evleri nerede?

Garanti Koza, Bulgaristan'da iki rezidans proje hayata geçirecek!

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan'ın başketi Sofya'da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak.

Odaş Elektrik proje finansmanlarını yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Çanakkale ili Çan ilçesinde kurulacak OLAN proje finansmanlarını yayınladı.

Garanti Koza İnşaat’ın 2 projesinin tanıtımı yapıldı!

Garanti Koza, İstanbul ve Bulgaristan’da gerçekleştirilen 2 büyük proje tanıtımını 2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World Türkiye’nin, gayrimenkul danışmanları ve brokerlarına sundu.

Doğa Elements'te proje bitimine kadar yüzde 24 kazanç garantisi!

Doğa Gayrimenkul'ün Dragos'taki son projesi 'Doğa Elements'te müşteriler proje bitiminde evlerini daha yüksek fiyattan satamazlarsa aldıktan teslim tarihine kadar geçen ay oranınca kârı garanti edecek

Garanti Koza'dan Bulgaristan'a konut ve AVM yatırımı!

Yurtdışında şimdiye kadar onlarca projede müteahhit olarak yer alan Garanti Koza, yurtdışında, büyük bir projede ilk kez yatırımcı olarak yer alıyor. şžirket, Bulgaristan'da 100 milyon euro'luk (250 milyon lira) bir proje yatırımına başlıyor

Salt Beyoğlu, tarihi dönüştürenlere örnek bir proje!

Han Tümertekin, Salt Beyoğlu binasını sağduyulu ve sakin yaklaşımıyla abartısız şekilde örgütlemiş. Bir-iki aksaklık dışında çok başarılı bir proje. Siniossoglou apartmanının zemin katı Garanti Platform adı altında işlev görüyordu...

Kayseri Garanti Konut yatırım ağını genişletti!

Kayseri Garanti Konut Genel  Müdürü Temur Selman, " 201 1 yılı hedeflerimizi değiştirdik ve çıtayı biraz daha yükselttik. Kayseri'de farklı yerde 4 yeni projemiz olacak ve Türkiye'nin farklı illerinde yeni proje ve yatırımlar yapacağız" diyor

Proje finansmanları garanti Haberi

Proje finansmanları garanti

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, bankaların proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşük seviyesinde olduğunu açıkladı. 


Edin, 2015 yılında 34.5 milyar dolar, 2016 yılında 16 milyar dolar olan bu büyüklüğün yıl sonunda 12 milyar dolar seviyesinde olmasını beklediklerine işaret etti.


Yatırım iştahının az olması ve düşük enerji fiyatlarının da etkisiyle proje finansmanı hacminin düşük kaldığını ifade eden Edin, “Sektör çok yavaş gidiyor. Son 10 senenin en düşük ilk beş ayı oldu. Yeni iş yoktu, referandum öncesi de bir şeyler yapılmak istenmedi. Enerji işi çok azdı, bu enerji fiyatlarıyla kimse yeni bir enerji projesi yapmak istemedi. Ayrıca finansman maliyetleri de geçen senelere göre daha yüksek” şeklinde konuştu.


Türkiye’de son yıllarda...