28 / 08 / 2024

Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı

Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı

Dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar “Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı”n da buluştu. 17-20 Ekim tarihleri arasında Erbil'de 5. si düzenlenen fuarda dünyanın en büyük yapı projelerinin tamamlayıcısı ASPEN, Türkiye’yi temsil etti...

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

Häfele Concept Project markasının lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirdiği Häfele Concept Project ile müteahhit, mimar ve proje üreticilerine konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Türkiye; bu yeni projenin lansmanını Yapı Fuarı’nda yapacak.

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Project Yapı İnşaat ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Yapı İnşaat ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Sönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Elemeği Project Solutions tasarımları ünlü otellerin dikkatini çekiyor!

Dünyanın gözde markalarının tercihi Bursalı Elemeği Project Solutions oldu. İş potansiyelinin yüzde 70'ini yurt dışında gerçekleştiren şirket, birçok oteli inşaat halinde alıp, kendi mimari projesini uygulayarak anahtar teslim işler yapıyor.

Suudi prensin evine Elemeği Project Solutions imzası!

Bursalı mimarlık firması, Türkiye’nin ve dünyanın en gözde otellerine, tasarım, proje ve anahtar teslimi iş yapıyor. Elemeği Project Solutions; Bursa’daki firmalardan yılda 20 milyon liralık satın alma yaparak şehir ekonomisine de katkı sağlıyor.

Vekon Irak'taki iş potansiyelini arttırıyor!

Erbil’de düzenlenen Project Iraq Fuarı’na Türkiye’den katılan tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon, Irak’taki konumunu daha da güçlendirdi. Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Türk firmalarına büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

Dünya Yapı Sektörü Irak'ta buluştu!

Dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar “Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı”n da buluştu. 17-20 Ekim tarihleri arasında Erbil'de 5. si düzenlenen fuarda dünyanın en büyük yapı projelerinin tamamlayıcısı ASPEN, Türkiye’yi temsil etti...

Mar Yapı, G Plus projesine başladı!

Daha önce Güneşli Konutları projesiyle MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2010 birincilik ödülünü alan Mar Yapı, yine aynı bölgede G Plus adıyla yeni bir rezidans projesine başladı

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı Haberi

Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı

Project Iraq Yapı ve İnşaat Fuarı, dünyanın en büyük yapı sektörünü bir araya getirerek, en son teknoloji ile üretilen inşaat makinaları, elektrik mühendisliği, sıhhi tesisat, havalandırma, aydınlatma, çevre koruma, su teknolojisi, doğal taş işleme makineleri, pencere, kapı, çatı, boru, vana, güvenlik sistemleri, ısıtma teknolojisi alanında yeni gelişmeleri dünyaya tanıttı. 


Uluslararası iş geliştirme platformu olarak da öne çıkan, 5. Kez düzenlenen ve 4 gün süren fuarda Türkiye’yi temsil eden ASPEN, renk, desen ve boyut kazandıran ürünleriyle dikkat çekti. Yapıları mimari harikalara dönüştüren ASPEN, tasarım ve teknolojinin geldiği son noktayı simgeleyen Integra Metal Asma Tavan Sistemlerini, Modüler Bölme Duvar Sistemlerini ve Yükseltilmiş Döşeme Sistemlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.   


Yapı Sektörü Güven Aşıladı

Savaşların arttığı, teknolojik silahların kullanıldığı günümüzde yangın ve deprem gibi felaketleri de...