05 / 05 / 2024

Project Katar 2017

Project Katar 2017

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Project Katar Fuarı sona erdi!

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Türkiye ve Katar ilişkileri inşaatta yoğunlaşıyor!

Türkiye ve Katar arasında gıda, ilaç ve inşaat alanında 15 işbirliği anlaşması imzalandı. 2017'nin ilk yarısında iki ülke arasındaki ticaret hacminin 600 milyon dolar olduğu biliniyor.

DAİB'e bağlı inşaat firmaları Project Katar'a katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

İnşaat kümesi firmaları Project Qatar Fuarı'na katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Sinpaş, Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor!

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Siirt Havalimanı 2017 yılında açılacak!

Siirt'in yıllardır özlemini duyduğu havalimanına 2017 yılının ilk aylarında kavuşması planlanıyor. Siirt'e inşa edilecek olan havalimanının yatırım tutarının yaklaşık 400 milyon lira olması bekleniyor...

Nef kolay yatırım ile kredi ödemesine 2017'de başlayın!

Nef kolay yatırım ile kredi ödemesine 2017'de başlayın. Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 14 projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında kişiye özel esnek ödeme planları oluşturuluyor.

Katar Şeyhi El Sani Londra'da 200 milyon sterline 3 bina satın aldı!

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Nef Merter 14'de 24 ay taksitle peşinat öde! Krediye 2017'de başla!

'Kolay Yatırım' fırsatına başlayan Nef Merter 14'de peşinat ödemeniz 24 aya bölünüyor. Peşinat bitiminin ardından 2017 yılında ise kredi ödemelerine başlıyorsunuz. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor...

Project Katar 2017 Haberi

Project Katar 2017

DAİB'ten yapılan açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığınca desteklenen "İnşaat Malzemeleri Sektörünün İhracat Kapasitesinin Geliştirilmesi’" (URGE) projesi kapsamında, Katar'da 8-11 Mayıs'ta "Project Katar" inşaat ve yapı malzemeleri fuarı gerçekleştirildi.


İnşaat sektöründe başta yapı malzemeleri olmak üzere, kimyevi maddeler ve mamüllerin yanı sıra demir ve demir dışı metallerin üretiminde faaliyet gösteren Doğu Anadolu Bölgesi'nin farklı illerinden 10 üretici firmanın 19 kişilik heyetiyle oluşturduğu grup standı fuarda ilgi odağı oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Türkiye'nin Katar'a yönelik dış ticaret hacminin artması anlamında söz konusu etkinliklerin önemli rolü olduğunu belirtti.


Katar'ın Türkiye’den inşaatta gerekli olabilecek her malzemeyi ithal eden bir konumda bulunduğunu belirten Şengel, "Çeşitli ülkelerden birçok alıcı ile karşılaşma imkanı sunan fuar DAİB-İnşaat Kümesi katılımcı firmaları açısından oldukça olumlu geçti....