18 / 05 / 2024

projelerin finansal kaynağı

projelerin finansal kaynağı

Büyük projeler için 90 günlük sürede atılacak adımlar belli oldu. Projeler için uzun vadeli dış finansal kaynak dayalı modeli hayata geçecek.

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 182.3 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun, hazırlanan Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda Şirket'in Öz Kaynağı 182.348.258 TL olarak tespit edilmiştir. Bu tutar şirketin 235.115.706 TL olan ödenmiş sermayesini koruduğunu göstermektedir.

Yeşil GYO'nun öz kaynağı 428.4 milyon TL oldu!

Yeşil GYO'nun Özel Amaçlı Finansal Tablo (TTK 376 bilançosu) bilançosunda öz kaynağı 428 milyon 455 bin 294 TL olarak tespit edildi.

Ergene'deki arıtma çamurları yenilenebilir enerji kaynağı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Türkiye'deki arıtma çamurunun 6'da birinin Ergene Havzası'ndan çıktığını belirterek, "Yenilenebilir enerji kaynağında faydalanmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Saf GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. finansal durum tablosunu yayınladı.

Özak GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. finansal durum tablosunu yayınladı.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi bugün!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihale ediliyor. TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihale edilecek. TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi yarın yapılacak.

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Yeni mega projelerin altında yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası olacak!

Türkiye gündemini uzun zamandır meşgul eden Cumhurbaşkanlığı seçimi Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlandı. Erdoğan'ın, Çankaya macerasında da öncelik ekonomiye verilecek. Yeni mega projelerin altında yine Erdoğan'ın imzası olacak.

Feyezan, İskenderun'un gerdanı olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bugüne kadar bir sorun kaynağı olan Feyezan Kanalı'nın yapılacak ıslah çalışmasından sonra İskenderun'un gerdanı' olacağını söyledi. Başkan Dingil, kentsel dönüşüm, Feyezan Kanalı ıslahı projelerin protokolünü imz

Deniz Gayrimenkul solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı.

TSKB finansal durum tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre tarafından bugün Kamu finansal durum tablosunu yayınladı.TSKB finansal durum tablosu haberimizde bulunuyor.

projelerin finansal kaynağı Haberi

projelerin finansal kaynağı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyük projeler için 90 günlük sürede atılacak adımları açıkladı. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar'ın haberi...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile telefonla görüştük. Bakan Albayrak’a ilk sorum, kurlarda yaşanan dalgalanma konusunda oldu:

- Son dönemde kurlarda yaşanan oynaklığı, bunun ekonomimize etkisini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yanıta, kurların bugünkü tablosunun ekonomik verilerle açıklanmasının mümkün olmadığını belirterek girdi:

- Bu çok net bir saldırının, sınamanın göstergesidir. Küresel finansal sistemin en büyük oyuncusunun başlattığı bu saldırı, tüm gelişmekte olan ülkelerde benzer durumu ortaya çıkarır. Çıkardı da zaten.

Bu durumu Rusya’nın da yaşadığını, ancak çok güçlü bir toparlanma yaşadığını anımsattı:

- Bugün yaşanan tabloda, ülkemizin parasının doğrudan bir ABD başkanı tarafından hedef alındığı böyle bir ortamda, Türk ekonomisine kırılganlık suçlaması yapmak art niyetliliktir.

Kurdaki dalgalanmaya...