03 / 05 / 2024

Pronto Tour Tanzanya

Pronto Tour Tanzanya

Uuslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor. Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek

Türk müteahhitler bugüne kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk müteahhitlerin şu ana kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendiğini açıkladı. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Kusursuz temizlik isteyenler  Arzum dikey süpürgedeki indirim fırsatını kaçırmayın! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

AR4086 Pronto Blue Pratik Dikey Süpürge ile temizlik yapmak artık çok pratik.

Lüks içinde safari tatili!

Son zamanlarda Afrika'nın en ilgi çeken rotalarından birisi de Tanzanya! Özelikle tatil için alternatif rota arayan doğa düşkünlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi Touring piyasaya hızlı giriş yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 4 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ameur Bensalem, Tourıa  Es Seddyq tarafından kuruldu.

Pronto Tour Tanzanya Haberi

Pronto Tour Tanzanya


Afrika pazarı, dünyanın krizde olduğu dönemde elverişlilik ve doğal kaynaklarıyla en çok dikkat çeken pazarlardan biri haline geldi. Başta Çin olmak üzere, çok sayıda uluslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor.

 

Turizm şirketi Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek. 


Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkam Alı Onaran konuyla ilgili "Bu arazi üzerinde bir resort otel planlıyoruz. Malpler gibi bu ver. Zanzibar "da doğal Afrika'yı yaşıyorsunuz." bilgisini verdi. 


Önümüzdeki 10 yıl içinde dünya ticaretinde çok fazla pay alacağının artık bilinen bu gerçek olduğunu vurgulayan Onaran. hatta Avrupa'yı da geride bırakacağını ifade etti. "Afrika bunu ciddi şekilde ispatlayacağını da gösteriyor. Orada arak oturmaya başlayan bir...