29 / 04 / 2024

Propa İnşaat projeleri

Propa İnşaat projeleri

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Propa İnşaat 150 milyon TL yatırımla projesini hayata geçirecek!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, yeni projesini 150 milyon TL’lik yatırımla Kartal’da hayata geçiriyor.Projede 250 rezidans daire ve 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor.

Propa İnşaat 'Gayrimenkul Yatırım Fonu' kuracak!

Propa İnşaat ve Ticaret AŞ, 1973’ten bugüne gerçekleştirdiği projeler içerisinde kendi bünyesinde tuttuğu ve gayrimenkul yatırımları sonucunda oluşturduğu gayrimenkul portföyünü yapılandırarak ‘‘Gayrimenkul Yatırım Fonu’’ kurma çalışmalarına başladı.

Propa İnşaat gayrimenkul yatırım fonu kuracak!

Propa İnşaat, Kartal’da 150 milyon liralık bir proje için kolları sıvadı. Şirketin 3. nesil yöneticisi Can Raşit Özçiçek, projeyi ‘hayalini gerçeğe dönüştürmek’ olarak açıklarken “Tasarımı ile dikkat çekecek” dedi.

Can Özçiçek: Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz!

Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa inşaat Kartal'a 300 butik daire ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyor.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL değerinde konut projesi!

İSTANBUL Anadolu Yakasında yatırım ve inşaat deyince ilk akla gelen semtlerden olan Kartal, yeni bir projeye daha ev sahipliği yapacak. Propa İnşaat, Kartal-Yakacık'ta 150 milyon değerinde bir konut projesi geliştirecek.

Propa İnşaat'tan Kartal’a 150 milyon TL'lık yatırım!

Propa İnşaat, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projelerin 'anıtsal' nitelikte olmasını hedefliyor. Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek, Eylül ayında tanıtımını yapıp inşaatına başlayacakları İstanbul Kartal'daki proj

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik projeye başlayacak!

Propa İnşaat, Kartal'da 150 milyon TL'lik proje geliştirecek Son olarak Zincirlikuyu'da ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Yakacık'ta Yakacık Valf fabrikasının olduğu yere 150 milyon TL yatırımla yeni bir proje geliştirecek.

Can Reşit Özçiçek kim?

Propa İnşaat’ın genel müdürü Can Reşit Özçiçek kimdir?Can Reşit Özçiçek inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Can Reşit Özçiçek Propa İnşaat ile bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Propa Vista ne zaman teslim?

Kartal Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Propa Vista ne zaman teslim?

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Propa Vista projesi 20 Eylül'de basına tanıtılacak. Ön talep toplama aşamasında olan projede satışın yüzde 65'i tamamlandı.

Propa İnşaat projeleri Haberi

Propa İnşaat projeleri

2016 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek proje, şehrin tam merkezinde, Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'nde, Zincirlikuyu Metro istasyonuna ve Zincirlikuyu Metrobüs durağına 250 metre mesafede yer alıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçirecekleri tüm projelerde önceliklerinin müşteri memnuniyeti olacağını belirten Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek: "Müşterilerimizin hak ettikleri kalite, konfor ve lüksü tüm projelerimize taşıyor; hem yaşamak, hem de yatırım yapmak için uygun olan en doğru konseptleri hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi. 


Propa'nın kurumsal yapısından bahsedebilir misiniz ? 

PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim Hizmetleri A.Ş.'den oluşan dört şirketli bir grup. Temel iş alanları gayrimenkul yatırımı, geliştirme,...