19 / 05 / 2024

propa inşaat sarıyer

propa inşaat sarıyer

Propa İnşaat tarafından Sarıyer'de yaşama geçirilen butik proje Sarıyer Park Evleri sahipleri ile buluştu...

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatıyla ilgili soru önergesi verildi!

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı projesinde yer alan bir Rus firmasının hisselerinin devri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde inşaatçılar da var!

Capital Dergisi “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" araştırmasının 8'incisini gerçekleştirdi. “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" listesinde inşaatçılarda yer alıyor...

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Sarıyer Derbent Mahallesi'nin imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sarıyer'in gecekondu semti Derbent'in imar planlarını onayladı. İmar planı raporuna göre, bir parselin ancak yüzde 15'ine inşaat yapılabilecek ve bina yüksekliği 5 katı geçemeyecek.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

propa inşaat sarıyer Haberi

propa inşaat sarıyer



Propa İnşaat tarafından Sarıyer'de yaşama geçirilen butik proje Sarıyer Park Evleri sahipleri ile buluştu.

Propa İnşaat’ın Sarıyer’de inşa ettiği Boğaz manzaralı butik projesi Sarıyer Park; 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. Projede çatı dubleksleri 240 metrekare, bahçe dubleksleri ise 200 metrekare büyüklüğünde.

Depreme karşı emniyetli ve sağlam zemin yapısı üzerine en ince detayına kadar ultra lüks malzemelerle inşa edilen Sarıyer Park’ta geniş, ferah, doğal ışık ve güneş alan iç mekânlar tercih edildi.


Geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapıların kullanıldığını, aydınlık ve geniş mutfak alanıyla tercih edilen konutlar; ankastre beyaz eşyalarla sahiplerine teslim edildi. Hepsi güney cepheli olan ve üç cepheden de manzarayı gören konutlar Sarıyer Park ev sahiplerine önemli bir konfor da sunuyor. 


Projenin sosyal...