03 / 05 / 2024

propa plaza projesi

propa plaza projesi

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da E-5 metro durağının yanında yükseliyor. İşte 2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı...

Propa Vista Kartal'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Propa Vista projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Kartal Propa Vista teslim tarihi!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi konut ve mağazalardan oluşuyor. Kartal Propa Vista teslim tarihi ne zaman?

Propa Vista ne zaman teslim?

Kartal Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Propa Vista ne zaman teslim?

Propa Vista Kartal fiyat listesi!

Propa Vista Kartal fiyat listesi 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lansmanı bugün gerçekleşen Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da metronun hemen yanında yükseliyor...

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Propa Vista projesi 20 Eylül'de basına tanıtılacak. Ön talep toplama aşamasında olan projede satışın yüzde 65'i tamamlandı.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

propa plaza projesi Haberi

propa plaza projesi

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor. Merkezi konumu ve ulaşım olanakları ile şirketlerin dikkatlerini üzerine toplayan Propa Plaza’da kiracıların yüzde 30’u yabancı yüzde 70’i ise yerli şirketlerden oluşuyor.


Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından Propa İnşaat A Plus ofis projeleri ile iddiasını sürdürüyor. Satışların tamamlandığı Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Butik ofis konseptinde fark yaratan proje İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı olan Zincirlikuyu-Levent’te yer alıyor. İstanbul’un göbeğinde üstün özelliklerle donatılmış bir ofise sahip olmak isteyenlerin Propa Plaza’daki son ofisleri kaçırmaması için hızlı davranması gerekiyor.


Kiralamada sona yaklaşılan Propa Plaza’da kiracıların yüzde 30’u yabancı yüzde 70’i ise yerli şirketlerden oluşuyor. Özellikle holding, finansal kiralama...