15 / 05 / 2024

Protokol Ankara teslimleri ne zaman

Protokol Ankara teslimleri ne zaman

Çukurambar'ın en merkezi yerinde Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalar kiracılarını bekliyor.

Protokol Ankara 28 katlı tek bloktan meydana geliyor!

ENDER İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği Protokol Ankara'da kiralamalar başladı. Ofisler metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. Proje, 132 bağımsız bölümden oluşuyor..

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Kale Ofis teslimleri!

Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. Peki Ankara Kale Ofis teslimleri ne zaman?

Akay Neris Ankara teslimleri!

Akay Neris projesi Ankara Yaşamkent'te hayata geçirildi. Projede 4+1 dairelerde fiyatlar 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor...

Ankara Kuzu Effect teslimleri!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kuzu Effect projesinde satışlar devam ediyor. Peki Ankara Kuzu Effect teslimleri ne zaman?

Ankara Kuzu Effect Rezidans teslimleri!

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare alanda yükselen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Kuzu Effect Rezidans teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kuzu Effect Ankara teslimleri!

Kuzu Effect Ankara teslimleri ne zaman? Kuzu Grup projesi Kuzu Effect Ankara'da daire fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect projesinde 426 bağımsız birim yer alıyor...

Kumru Ankara Residence satılık!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje daire teslimleri Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Kumru Ankara Residence satılık daire tipleri 1+1 'den 6+1'e kadar değişiyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri!

33 kat tek blok şeklinde yükselecek olan proje Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek. Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri Haziran 2017 'de yapılması planlanıyor.

Sinpaş Marina Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya - Oran 'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Marina Ankara teslimleri Nisan 2018 yılı tarihinde yapılması planlanıyor.

Ankara Akkent Paradise Gardens teslimleri ne zaman?

Ankara Akkent Paradise Gardens teslimleri ne zaman? Ünal Akpınar İnşaat imzasını taşıyan Akkent Paradise Gardens Residence'ta konut fiyatları 305 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Protokol Ankara teslimleri ne zaman Haberi

Protokol Ankara teslimleri ne zaman

Başkentin cazibe merkezlerinden Çukurambar'da inşa edilen Protokol'de ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Sağladığı olanaklar ve fiziki şartlarıyla Ankara'da eşine rastlanmayan imkanları ayağınıza getiren, şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. 


132 OFİS 13 MAĞAZA VAR 

Toplamda 58 bin metrekare inşaat alanının olduğunu belirten Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, Protokol Ankara için şunları söyledi: "Binamız A blok kule kısmı ile B blok mağazalar kısmı olarak ikiye ayırdık. Kule kısmı toplam alanın 34 bin metrekaresini, mağazalar kısmı ise 24 bin metrekaresini kapsıyor. 132 adet ofis, 13 adette mağazamız bulunmakta. Ankara'nın en yeni ofis projesi Protokol Ankara, dev şirketlerin ofislerini taşıdığı bir iş merkezi olarak konumlanıyor. Cadde mağazalarının hızla dolduğu şu günlerde ofislerde de...