02 / 05 / 2024

Protokol Ankara 58 bin metrekare inşaat alanına sahip!

Protokol Ankara 58 bin metrekare inşaat alanına sahip!

Çukurambar'ın en merkezi yerinde Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalar kiracılarını bekliyor.



Başkentin cazibe merkezlerinden Çukurambar'da inşa edilen Protokol'de ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Sağladığı olanaklar ve fiziki şartlarıyla Ankara'da eşine rastlanmayan imkanları ayağınıza getiren, şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. 


132 OFİS 13 MAĞAZA VAR 

Toplamda 58 bin metrekare inşaat alanının olduğunu belirten Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, Protokol  Ankara  için şunları söyledi: "Binamız A blok kule kısmı ile B blok mağazalar kısmı olarak ikiye ayırdık. Kule kısmı toplam alanın 34 bin metrekaresini, mağazalar kısmı ise 24 bin metrekaresini kapsıyor. 132 adet ofis, 13 adette mağazamız bulunmakta. Ankara'nın en yeni ofis projesi Protokol Ankara, dev şirketlerin ofislerini taşıdığı bir iş merkezi olarak konumlanıyor. Cadde mağazalarının hızla dolduğu şu günlerde ofislerde de kiralamalarımız başladı." 


'GEÇ KALMAYIN'

Protokol Ankara'nın gelişmiş ve hareketli bir lokasyona sahip olduğunun altını çizen Duman, "Bilindiği üzere Ankara'nın Maslak'ı diyebileceğimiz bölge Çukurambar bölgesidir. Binamız Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Çetin Emeç Bulvarı'nın kesiştiği köşe başında yer almaktadır. Konya yoluna 100 metre, Eskişehir yoluna 800 metre mesafede yer alıyor. Birçok önemli kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversitelerin, AŞTİ' nin, hastaneler ile Cumhurbaşkanlığı'nın bu tarafta yer alması binanın bulunduğu civarın lokasyonunu değerli kılmaktadır. Birçok markanın şimdiden yerini aldığı Protokol Ankara'ya geç kalmayın" dedi. 


Sabah


Geri Dön