15 / 05 / 2024

Protokol Ankara ödeme

Protokol Ankara ödeme

Çukurambar'ın en merkezi yerinde Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalar kiracılarını bekliyor.

Protokol Ankara'da ofisler metrekaresi 25 TL'den kiralanıyor!

ENDER İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlıyor..

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Ankara İstanbul YHT'nin sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddia edildi!

Ankara- İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Merkez Ankara projesi 10 blok halinde yükseliyor.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Merkez Ankara ödeme kampanyası!

Merkez Ankara ödeme kampanyası 31 Ekim tarihine kadar devam edecek.  Ankara Yenimahalle'de yer alan projede satış süreci devam ediyor.

Merkez Ankara ödeme koşulları!

Merkez Ankara ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığında yükselen proje 17 bloktan oluşuyor.

Merkez Ankara ödeme planı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara'da lansman öncesi kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Merkez Ankara ödeme planı...

Protokol Ankara ödeme Haberi

Protokol Ankara ödeme

Başkentin cazibe merkezlerinden Çukurambar'da inşa edilen Protokol'de ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Sağladığı olanaklar ve fiziki şartlarıyla Ankara'da eşine rastlanmayan imkanları ayağınıza getiren, şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. 


132 OFİS 13 MAĞAZA VAR 

Toplamda 58 bin metrekare inşaat alanının olduğunu belirten Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, Protokol Ankara için şunları söyledi: "Binamız A blok kule kısmı ile B blok mağazalar kısmı olarak ikiye ayırdık. Kule kısmı toplam alanın 34 bin metrekaresini, mağazalar kısmı ise 24 bin metrekaresini kapsıyor. 132 adet ofis, 13 adette mağazamız bulunmakta. Ankara'nın en yeni ofis projesi Protokol Ankara, dev şirketlerin ofislerini taşıdığı bir iş merkezi olarak konumlanıyor. Cadde mağazalarının hızla dolduğu şu günlerde ofislerde de...