19 / 05 / 2024

Pure Stone

Pure Stone

Zeynep Aslı Acar, "inşaat firmaları ile projelere yönelik çalışmak istiyoruz. Yurtdışında butik ve üst segmente yönelik projelerde Türk doğaltaşını kullanarak projelere imza atmak istiyoruz" dedi.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

ŞOK'ta Pure ekonomik bebek bezi 219 TL'ye, Colgate diş macunu 27 TL'ye, 10 kg toz deterjan 209 TL'ye düştü!

ŞOK Market 8 Kasım 2023 tarihi itibarıyla satışa çıkaracağı indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta Pure ekonomik bebek bezi 219 TL'ye, Colgate diş macunu 27 TL'ye, 10 kg toz deterjan 209 TL'ye düştü.

Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge A101'de satışta! Bu fiyata başka yok! Hemen bakın!

A101'den robot süpürge almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge'yi uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge ne kadar? Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge kaç TL? İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tefal FV9848 Ultimate Pure Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Üstün performanslı buhar gücü ve özel taban teknolojisi sunan Tefal FV9848 Ultimate, en zorlu kırışıklıkların bile kolayca açılmasını sağlar. Peki, Tefal FV9848 Ultimate Pure Buharlı Ütü, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü, kaygan tabanı, kireç sistemi ve  şok buhar gücü ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal FV9850 Pure Max Buharlı Ütü ,üstün performanslı buhar gücü sayesinde kırışıklıkların üstesinden geliyor.Kireç lekesine son veren özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor.

Samsung 125 ekran akıllı tv kaç TL? özellikleri neler? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pure Color teknolojisiyle, içindeymişçesine film izleme deneyimi yaşatan Samsung 4K UHD TV, dev ekranı sayesinde evinizi sinema salonuna çeviriyor.  Peki Samsung 4K TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?

Pure Stone Haberi

Pure Stone

Fuarcılık sektöründe 15 yıldır stand tasarımı konusunda çalışma gerçekleştirilen Frekans tasarımın artık mermer sektöründe Pure Stone adıyla mimari proje ve tasarım alanına yöneldiğini söyleyen şirket ortağı Zeynep Aslı Acar, "inşaat firmaları ile projelere yönelik çalışmak istiyoruz. Yurtdışında butik ve üst segmente yönelik projelerde Türk doğaltaşını kullanarak projelere imza atmak istiyoruz" dedi. 


Türkiye'nin doğal taş zenginliğini kullanmak istediklerini söyleyen Acar, "Türkiye'de çok zengin doğal taş kaynağı var. Çok özel taşlar var. Özellikle Onyx ürünü lüks segmette çok revaçta bir ürün. Yurt içinde ve yurtdışında paydaşlarla çalışarak tasanmlarla Türk taşını ve inşaat sektörün çok iyi temsil etmek istiyoruz" diye konuştu. 


Türkiye'de firmaların genellikle ihracat yaptıklanm ve projeleri yapan firmalann ayn ve belli olduğunu hatırlatan Acar, "Artık İtalyanlar kadar proje uygulamalarında başarılı olmak istiyoruz....